Tema sprchujete sa kazdy den mi pripomenula,ze taky podobny problem je s holenim.Ja by som sa rada holila aj kazdy den,ale strasne to potom boli s obycajnou ziletkou,hlavne tam dolu.:o)ako casto sa holite vy?
Holite sa kazdy den?
každý den sa holiť?? šak by som bola vyhádzaná jak hovado! tam dole sa holím 1-2krat do týždna. pazuchy aj tri krat a nohy podla toho, či je zima alebo leto. a ja si holim aj ruky..a to tak 2krat do týždna.
nohy si trham strojcekom, pazuchy si holim, ale uz tam mam strnisko, a dole sa holim len v lete, inas len striham
v lete si pazuchy holim kazdy druhy treti den, nohy ked si trham staci raz za tri tyzdne. Je to lepsie, aj ked to trochu boli, lebo chlpky su tensie a rastu az za tri tyzdne.
no zima - keď ideme na svah (istota je sviňa a čo ak si náhodou zlomím nohu?) alebo ak niekam idem t.j. -príležitostne
a v lete - taktiež príležitostne ale to je asi každý druhý deň. Len tam dole nemôžem tak často, pretože tiež sa tak trochu "vyhádžem"
keituskaaaa : nehoľ sa kvôli nikomu nasilu, aby si trpela! ja to tiež nerobím a ak sa to priateľovi nepáči: napr. že mám tam dole trochu strnisko, tak hold- smola - musí vydržať :)
Ja v zime komplet 2x tyzdenne-ruky,nohy,podpazusie,ohabnie...v lete kazdy druhy den.
ahojte, ja si holim podpazusie kazdy druhy den, nohy kazdy stvrty den a tam dole asi tiez kazdy strvrty den alebo podla potreby, ale ked je to priskoro tam ma to tam boli a spravia sa mi cervene pupka
ja mam rozne obdobia. niekedy som v holeni dosledna a na kompletku sa holim kazdy treti den, niekedy sa mi vobec nechce a neriesim to aj mesiac. co sa tyka mojho chlapa, jemu sa viac paci, ked som zarastenejsia. kolko ludi tolko chuti. :)
Podpazusie kazdy druhy den, tam dole asi kazdy stvrty a nohy 3 krat do tyzdna alebo vsetko podla potreby...
Ja sa holím všade, ale tam dole to až tak nepreháňam. Podľa potreby. Podpazušie si holým približne každý druhý deň, niekedy aj každý deň, nakoľko som blondínka a nemám tam tmavé chlpy.
v podpazusi kazdy den a tam dole asi kazdy treti den
ja sa neholim vobec a pripadam si uplne normalne. Tak raz do roka ked chodim na kupko.