Na rukách, ramenách sa mi robia malé biele škvrny.Niekedy sú také šupinkaté...potom si to natriem a šupinky zmiznú ale tie biele škvrny tam stále mám. Neviete ako sa ich mám zbaviť? existuje na to nejaký prípravok?
Biele škvrny na rukách
Mám biele škvrny na rukách
Tiez sa mi objavili biele skvrny na rukach.Vsimol som si,ze sa mi na tych miestach zosupala koza a zda sa mi ,ze to nejde opalit.Ty - blablabla - mas na mysli bio - karoten alebo beta - karoten.Opalovacim kremom myslis s faktorom alebo samoopalovaci .A mozem s tym ist na slnko.Myslim , ze vitiligo to nie je.Dakujem.
ja som to mala vyše roka a až toto leto som sa toho konečne zbavila a to tak že som si kúpila bio-krotén..užívala som ho každý den a ruky som si natierala opalovacím krémom a krémom poopalovaní. a vraj nato pomáha aj šampon nizoral či ako sa volá- z lekárne.No niesom expert ale myslím že to bola suchá plesen. teraz to už vobec nemam a ruky mám pekne opálené dohneda...
bude to pravdepodobne ekzem...ja som mala tiez iba take male flaky suche na rukach tak som si to natierala specialnymi kremami ktore ale akurat nevysusuju pokozku ale biele flaky mi tam ostali..tiez by ma zaujimalo ako sa ich zbavit