mam priatelku už šest rokov a už som ju raz nachytal že sa hára mimo mna.odpustil som!teraz to prišlo znova ale zaujímave je na tom to že ja už o tom skoro všetko viem a ona je tak falošna a cigani mi do očí že to tak nieje.je to proste zmija a teraz ju chcem potrestat.strčim jej do diery feferonku aby si do smrti zapametala že klamat a podvadzat sa nesmie.ved sme predsa ludia aked povie na rovinu že ma druheho tak to zoberem ako chlap a viac ma neuvidí.a ešte to že so mnou je po sex.stranke uplne spokojna takže nechapem prečo zabieha.može to bit nimfa??ani z daleka som vam neopísal všetko len som to tak zhrnul ale sami možete usudit z toho čo chcem spravit že mam poriadne nervy z toho ako ukrutne mi cigani do očí.už to začinam brat aj tak že vo mne cíti taku nejaku oporu a nechce ma stratit a chce si len dobre z niekym cuzím zasuložit a potom sa zase vratit ku mne ako fena.čaute.
frajerka je behna
ak nie si masochysta (ale ked toto trpíš 6 rokov...?), tak sa na nu vykašli! a ked to urobila 1x, tak sa toho nezbavíš!
Ahoj kocúr.
Sú ľudia, ktorí neveru akceptujú a tolerujú, tak vo svojom prípade ako aj v prípade svojho partnera.
Ale sú ľudia, pre ktorých je nevera v ich vzťahu nezlučiteľná, neprípustná a radšej by volili rozchod ako takéto niečo vo svojom vzťahu tolerovať a mať..
Utrieď si teda kocúr...kam patríš TY.
Ak Ti prekážajú partnerkine sexuálne úlety k iným partnerom, tak sa s ňou jednoducho rozíď a choď svojou životnou cestou ďalej, kým nestretneš opäť zas niekoho, ktorého sa rozhodneš milovať a mať s ním vzťah..
No ak Ti súčasný stav vyhovuje, tak sa s tým jednoducho zmier, akceptuj to, prípadne to isté čo ona robí rob aj Ty.
Ale potom o čom je takýto vzťah???
Sám píšeš, že sú vo Vašom vzťahu aj dobré chvíle, že keď sa sexuálne "vyřádi" pri inom tak vždy sa vráti-pricupiká späť ku Tebe a je ako med. To môže byť pravda..nie nadarmo sa traduje, že z "ľahkých žien=KUR..V" bývajú tie najlepšie matky, milenky, manželky, atd atd :-)))
No len Ty sám vieš kocúr, čo chceš a čo nie, čo Ti vyhovuje a čo už nie, ako chceš žiť a ako už nie, akú máš predstavu o fungujúcom vzťahu a čo už Tvoju predstavu nespĺňa, atd atd..
Takže konečné rozhodnutie je len a len na Tebe. Zváž všetky ZA a PROTI čo sa Vášho vzťahu týka a potom je to už len na Tebe - ako sa Ty rozhodneš..
no teda to pekne dakujem za tu vranu.som tu nejaký K.... alebo čo.?teraz idem od tial a tak si pekne vyšukava na chate až tak praští.som zvedavý len na to ako ma bude zajtra šalit do očí že ona nie ale ma to marne lebo so ich videl.mne o nič ine nejde len aby mi do oči priznala že je falošná a a že nie je hodna toho vztahu so mnou.toto ked prizna tak nech ide aj do .... ,čawte.
tiez nechapem preco si s nou, ale ako tvoje spravanie je tiez trochu cudne, vsak sa spamataj, preco jej robis take veci, napr tu papriku? sa s nou rozid a hotovo a nevyvadzaj jak chuj, ktorym podla mna si....aj ked sa minechce verit, ze by si jej tam dal papriku
...k tomuto asi len toľko...že:
- rovný rovného si hľadá a vrava k vrane sadá..
Každý si dovolí len toľko, koľko mu ten druhý dotyčný človek AKCEPTUJE a TOLERUJE..
čawenky.prekukol som ju asi tri mesiace do zadu ale písal som už že som jej raz pdpustil a to bolo nejako v druhom roku.ale ona nebola poriadna nikdy lebo ked sme spolu začali tak chodievala asi pol roka na školenia do nem.a čiech a tam to tiež určite nebolo moc čiste lebo sem tam som sa niečo dopočul ale ona ma proste dokazala presvedčit že to je lož.potom nasledoval romanik čo som jej odpustil ale tu u mna na duši to stale bolí.potom nahodou potrebovala vyčistit fon a tak som si v nom prečital krasne polnočne sms.aj to mi vyvratila že medzi nimi nič nieje.ja viem teraz si určite všetci do jedneho hovoríte že som riadny tlk a že si za to možem sam!a veru mate pravdu.len ten čas čo tu nespomínam tak je na mna ako medík krasne sa stará o všetko je svedomita.cikulku pekne papá do konca atd.proste cítim že mi je uplne oddaná a vdačna za to že je pri mne ale možno aj v kutiku duše hrda na to ako ma zase osrala.ja to vidím len tak že ona ked stretne pekneho muža tak je z toho na chvílku velka love aked sa dostatočne vyhárá tak prileze z chvostom medzi nohamy a zase je to ona ta dobručka baba.už mi kamarat aj radil aby som ten vztah začal brat len ako sex aže tie služby čo robí stoja velke prachy a unej je to zadara, a ma pravdu.a ta feferonka čo sa pýta garfas? no to by bolo niečo hrozne a stcilo by jej to rozotriet len po vrchu a zbláznila by sa.ja som kedysi robil lečo a potom som pozabudol a išiel čurat aked som si chytil vtáka tak pekne od spodu za vajká tak som sa musel potom chladit lebo to bolo čosi príšerne. awoj a neodsuzujte ma to jej nespravím.bude to vo velkom štíle.pá
no dost zaujimava, ale vyjadrovat sa k nej nebudem. Pisem len preto lebo by ma zaujimala jedna vec. Co jej presne sposobi ta feferonka?
ale zase..6 rokov je strasne dlha doba, to si ju kedy prekukol? uz davnejsie? to je hrozne co ti poviem.. sa cudujem ze nemas nejaku pohlavnu chorobu za ten cas
podla mojho nazoru, je to ťava ktora nedokaze byt verna, to je prvy velky nedostatok, dalsi obrovsky nedostatok je ze ta surovo klame do oci, a myslim ze to by aj stacilo..ptoste taka si nezasluzi lasku chlapca