mam priatelku už šest rokov a už som ju raz nachytal že sa hára mimo mna.odpustil som!teraz to prišlo znova ale zaujímave je na tom to že ja už o tom skoro všetko viem a ona je tak falošna a cigani mi do očí že to tak nieje.je to proste zmija a teraz ju chcem potrestat.strčim jej do diery feferonku aby si do smrti zapametala že klamat a podvadzat sa nesmie.ved sme predsa ludia aked povie na rovinu že ma druheho tak to zoberem ako chlap a viac ma neuvidí.a ešte to že so mnou je po sex.stranke uplne spokojna takže nechapem prečo zabieha.može to bit nimfa??ani z daleka som vam neopísal všetko len som to tak zhrnul ale sami možete usudit z toho čo chcem spravit že mam poriadne nervy z toho ako ukrutne mi cigani do očí.už to začinam brat aj tak že vo mne cíti taku nejaku oporu a nechce ma stratit a chce si len dobre z niekym cuzím zasuložit a potom sa zase vratit ku mne ako fena.čaute.
frajerka je behna
ona na to raz doplatí..
kocur, mala byt rada,ze si jej odpustil ten prvy raz. Keby ta lubila a skutocne by si ta chcela udrzat tak by s tym nezacala znova. Opakovane podvadzanie to moc a urcite s tym len tak neskonci. Si myslim. Ja som mala kamosku a ta podvadzala frajera neustale. Sme jej dohovarali a nic. A tak aj dopadla, frajera nema a ma decko s niekym s disky koho meno ani nepozna...
ja by som sa s nou tak kur...y rozisiel az by civela mr..a jedna, ze by mna tak oj...a dajaka p..a, az sa mi zamutilo v hlave jak som setko cital.A mimochodom uz ju prestan lubit, nestoji ti zato..A TU PAPRIKU BY SOM NA NU FEST POUZIL , MIMO TO DOBRY NAPAD..:p inak by som ju zacal psychicky tyrat, nech si uzije dievcatko.. nieco poriadne vymysli..good luck!
no kde si kocurik, ako pokracujes?:)
Tak som si to tu cele precitala a som mimo.Ty si cvok kocur.Bez urazok.Si sice nasraty do bezvedomia ,ale stale zalubeny.Tak sa jej priznaj s tym co vies a co si videl.Bud otvoreny a mozno sa dockas otvorenosti aj z jej strany.Chlast nic neriesi.Dopadnes len na dno tvojej utopie.
sory oprava
6 rokov :D :D
podla mna to trvale nasledky mat nebude... ved nema ake
a kocur ona je len rada ze ma takeho "tutka" (sory) pri ktorom si moze robit co chce, pride za nim, obalamuti ho, bude milá a vsetko bude v poriadku. enchapem, ako moze byt chjlap, ktopry si toto nechá. mozno by sa zmenila pri chlapovi, ktory jej razne vypic*je a posle kade lahsie, alebo aspon da ultimatum a konec. nemozes sebou takto nechat zametat. bud je to rodená ku*va alebo..v inom to nevidim :D
a ty vyzeras dobry chlapec, len mi je luto ze si sa zalubil do takej ťavy sprostej. posli ju kade lahsie, nechapem ako mozes vydrzat v takomto vztahu. a neverim ze to pocas tych 56 rokov nerobila rermanentne, len si bol taky zalubeny a pna to tak dobre hrala ze ti asi nenapadlo nieco zistovat.
a co to je za chatu? to mate nejaku jebaren? ona si tam nosi druhych chlapov? fiiha.. a vie, že teraz naposledy si ju uvidel v tej chate sukat?
Vratim sa k tym paprickam.
Takze ja ta neodsudzujem mne to je fuk je to tvoje riesenie. Len niekto tu pisal ze to moze mat aj trvale nasledky tam ma zaujima ze ake proste.
pocuj kocur
kolko mas rokov?
a inac mas sexi vyjadrovanie, som z teba navlhko :))
co by som robila na tvojom mieste, heh, stretavala by som sa s nou len kvoli sexu, nech ta dobre vyjafci, si ju pretiahnes ked budes mat naladu a odides. naco sa nejak citovo zaoberat takou.. a ked ti pride do zivota normalne dievca, tak si zacnes s tou, a tvoja behna ci co ti uz chybat nebude..