je normálne, že vám chlap povie, že miluje svoje dievča aj vás, teda svoju milenku, obidve rovnako?
je normálne?
barbie : no máš uplnú pravdu s tou poslednou vetou: taký chlap...
... "ľúbi len sám seba" ...
ale ubližuje aj ostatným...
aj mne vravel, ze ma lubi, ked som ale zistila, ze som na druhej kolaji, ostala som v pomykove ci to mam risknut a pockat pre koho sa rozhodne, tiez vravel, ze nas lubi obe, a ze ma nechce stratit, ale keby ma lubil naozal bol by len somnou... pravdepodobne to ma chalanisko velmi dobre vymyslene, lubi len seba
ale Dano, ved nie pri vsetkom to plati alebo myslis snad ze mam byt radsej niekoho milenkov, aby som si to zistila na vlastnej chybe?
sedmikraska, takze ty si sa naucila byciklovat, ze si pozerala na druhych ako padaju na zadok?
nesulasim s tym mudrym vyrokom
a rozumny clovek sa uci na chybach ostatnych....
mademoiselle: máš pravdu- spamätala!A práve kvôli tomu, že keby to bolo opačne, že on by ma podvázdal, tak by u mňa skončil! Ibaže on taký charakter asi nie je, takže ukončiť to zostalo na mojich pleciach.
...človek sa učí na vlastných chybách...
vies ono, ked uz si vedela o tom, ze ma priatelku, tak ja osobne by som do toho NIKDY nesla. Vzdy si premyslim, ako yb to mne padlo, keby som ja na mieste jeho rpiatelky, pretoze predstav si, ze budes milovat svojho chlapa a on bude mat popri tebe milenku. Trpela by si. JA zase neprajem nikomu toto zazit. KAzdy ma podla mna na vyber ci ist do niecoho takeho, alebo nie. A ja by som milenkou nikdy byt nemohla, lebo by som nikdy nemohla byt ta druha a nemala by som na to vsetko zaludok. NO aspon si sa spamätala, tak vela stastia.
... zaujímavé je, že úplne suhlasím s babami ale robím úplne niečo iné ... :(
V živote som si nemyslela, že by som mohla byť s chlapom, čo má priateľku. Ale - hold- stalo sa! Boli sme spolu (ja som o jeho priateľke vedela od začiaku)boli sme najskôr kamaráti, potom priatelia, dôverné rozhovory, párkrát chata,oslavy, spoločné dni strávená na svahoch ( v zime sme chodili na celé dni snowboardovať- ja som si "blicla" keďže ešte študujem), potom prvé milovanie(môj prvý), potom ďaľšie a tak ďalej. Naozaj som sa zamilovala - aj ked tajne a vedel o tom len on. Povedala som mu, čo k nemu cítim ! Zakaždým ako som s ním bola (aj milovala) vedela som o jeho priateľke a ďaľší deň si pretrpela výčitkami svedomia! "Už nikdy!!!" som si hovorila. No jasné ! - už nikdy až dovtedy, ako sme sa znova nezáväzne stretli len tak na káve pod zámienkou, že si všetko vysvetlíme a ukončíme to. A nakoniec nám to prišlo obom ľuto, dostali sme sa do auta a k bozkávaniu...
Ako keby som mala rozdovjenú osobnosť- jedna si užívala a drhuhá trpela tým, že niekomu ubližuje- jeho babe!!!
Keď som mu povedala, že takto to ďalej nejde a že si to neskutočne vyčítam, povedal, že aj on! Jeho to strašne mrzí, ale že nechce o mna prísť, lebo "MA ĽÚBI". Spýtala som sa " a ju?" že: "aj ju má rád!" a nemôže ju opustiť! že : "nech zostanem my dvaja aspoň kamaráti" Lenže presne viem, o čo by mu išlo a ja som si už dosť vytrpela. Nezniesla by som sa hrať na kamarátku s člvoekom, ktorého ľúbim! Nepohladkať ho, nepobozkať, nezdôveriť sa mu s vecami, aké si hovoria partneri! Doslova: MUSELI BY SME SA HRAŤ NA KAMATÁTOV-ZNÁMYCH !
Najhoršie (najlepšie?) je, že on jej o mne povedal. Dievča asi strašne trpelo a aj trpí, ale kedže študuje mimo SR, tak sú spolu málo... A to všeto kvôli mne :(
Viem že som urobila sprostrosti a nechcem, aby ste ma tu súdili- viem čo som urobila a strašne toho ľutujem, že som ubližovala jeho priateľke- ja ju nepoznám a môže to byť uplne v pohode baba, no ja som toho chlapa ľubila (a aj stále ľubim :( no už mi došlo, že nikdy nebudeme spolu). Ale neľutujem toho, že ma pripravil o panenstvo! Naopak - som šťastná, že som ho vtedy ľúbila celou dušou, aj ked to takto skončilo.
Bolo to ťažké, no definitívne som sa rozhodla, že už žiadne "nezáväzné" stretká, telefonáty a SMS-ky! Kašlem na neho! Na jednej strene ma to strašne trápi a na druhej mám maličkú nádej - veď som mladá a snáď stretnem človeka, ktorý bude ľúbiť - iba mňa a NIE DVE!
Človek teda určite nemôže ľúbiť dvoch ľudí naraz- ak to povie, tak neľúbi ale ubližuje- a obom súčasne! Aj priateľke aj milenke!
Nikomu to neprajem zažiť ...
suhlasim s poslednymi prispevkami,nemam co dodat...
aj ja si myslim ze keby miloval ju tak by nebola stebou a keby miloval teba tak by si bola jeho priatelka ty a nie ona.... ale inak ani ja nechapem ze ako staci niekomu byt milenkou ....