Ako často, teda koľkokrát za deň pijete kávu (akú)? Mne káva veľmi chutí, pijem nescu s mliekom. Väčšinou tak 1-2 denne, no sem-tam aj viac. Je pitie kávy príliš škodlivé?
Ako často pijete kávu?
Ja si dám jednu denne, niekedy aj dve, alebo ani jednu. Záleží od toho či mám na ňu chuť. Nepotrebujem silnú kávu, pijem ju pre arómu a nezameniteľnú chuť. Práve mam jednu dávku rovno pod nosom, tak na zdravie kávičkári
2,3,4max....moj vzor je Jaro Filip:)))
ja kavu skoro vobec nepijem, lebo mi je z nej skor zle, mam nizky tlak, ale na ten pijem cierny caj. Kava krásne vonia, ale radsej si dam kavove keksiky.
ja som kedysi pila 2 kávy denne, dnes som to už zredukovala na jednu kávu každý druhý deň.. kvoli tlaku
zvykla som pit kavu aj 4x za den ale vazne poriadne silnu a to som mala 15 alebo 16 roko.teraz som prednedavnom prestala lebo ma z nej strasne bolievala hlava.zda sa mi ze aj plet mam lepsiu a zistila som ze viem zit aj bez nej :)
Ja kávu pijem asi tak 1x za pol roka. Káva mi strašne vonia, zbožňujem tú vôňu ale nerobí mi dobre. Zaťaží mi žalúdok, a zostanem príšerne nervózna asi mi nerobí dobre kofeín. Takže manžel kávičkuje, ten si ju dá pokojne aj pred spaním a ja čajíkujem. Zdravím všetkých čajíčkárov.
nikea,to je tak ako zo vsetkym,na jednu stranu to pomaha a na druhu skodi,ja som sa tiez pokusala kavu uplne vynechat,ale nejde to.Mam velmi nizky tlak,zacala som pit aj rozmarinovi caj,ale tan mi nestaci musim aj kavu aspon 2x denne,lebo by som chodila ako namasacna a bolela by ma nenormalne hlava...vsetko ma svoje plus a minus...
ja sa pokusam ju od zajtra nepit-uz po X-ty krat-ach jaj,taku kavickarku VS a ucenie zo mna spravilo:(
Pijem len nesku a miešam si ju s vanilkovým capuccinom. Zalejem málom vody, dobre vymiešam vidličkou na kašičku a zasa dolejem vodou a zamiešam. Je to super.
Ja kávu zbožňujem a neviem si bez nej predstaviť ani deň. Nepijem ju preto, aby som bola čulá, ale skôr ako maškrtu.