HLADOVKA???????

Príspevok v téme: HLADOVKA???????
sasa

Caute, potrebujem poradit od niekoho rozumneho. Pod lekarskym dozorom drzim ocistnu hladovku. Poznam velmi dobre vsetky pre a proti, o tom sa nechcem dohadovat, som zdravotnik viem co sa s telom deje pocas hladovky. Chcem sa spytat ci mi neviete povedat ci pocas tyzdnovej hladovky neschudnem prilis a kolko??? Lebo chudnut moc nechcem.
Sasa

jablonka

ale zuzanely ma pravdu. sasa trochu vymysla. ma anorexiu a skryva to za liecebnu hladovku. praveze sa chce dozvediet, kolko takymto sposobom schudne.
ak by bola ozaj pod lekarskym dozorom, nepytala by sa potom na tieto otazky nas, ale lekara. teda aspon ja by som vyzadovala erudovane odpovede na svoje otazky od osetrujuceho lekara - on najlepsie pozna moj aktualny zdravotny stav a moze posudit predpokladany ucinok, ale aj neziaduce ucinky liecby.
dievcata a zeny s ppp velmi casto a rady "maskuju" svoj problem za zdravotne tazkosti, najma s travenim.

dadaa

zuzanely, nechapes ze nejde o chudnuie? si nepocula o hladovke pod lekarskym dozorom zo zdravotneho hladiska? najskor citaj, potom urazaj...a najma si precitaj poslednu vedu v otazke

zuzanely

Vy ste normálne??? Ako vás to mohlo npadnúť, držať HLADOVKU?? Veď to je porti zdravému rozumu, takto neschudnete,, len oslabnete a potom priberete raz a možno aj viackrát toľko, to nemyslíte na následky???

sasa

No ehm, dakujem za rady ale vela som sa nedozvedela, Zatial tu hladovku drzim styri dni. Len o vode tusim som schudla 3 kg

majenka

POkiaľ budete dodržiavať presné pokyny aj po ukončení hladovky, Vaša váha sa vráti do normálu za rovnaký počet dní po ukončení hladovky ako dlho ste hladovku držali. Toto sú moje skúsenosti po 17 dňovej hladovke a pri pôvodnej váhe 62 ks.