ahojte.dnes som pozval babu von.velmi sa mi paci a aj by som uvazoval o niecom viac.len neviem ako jej to povedat...mal som vztahy aj predtym a tam to nebol problem lebo k tomu nejako prislo a boli sme spolu ale toto je ine.neviem preco ale citim nieco uplne ine.uz len toho stretnutia sa strasne bojim.a co jej poviem.a ako zareaguje.prosim.co by ste robili na mojom mieste.co by ste jej povedali.za kazdu radu velmi pekne dakujem
pomoooooooooc
podla mna by sinemal spominat minuly vztah.. a ked to prislo prvy krat.. pride to znovu..
juj mile:),hlavne bud sam sebou,a ked budes velmi nervozny,tak jej kludne povec pravdu-som nervozny a neviem,cim to je,pripoj usmev-mno na mna by to zaposobilo...vela stasticka:)
vidim ze si asi skutocne zamiloval:)skus ju niekam pozvat budv pohode, nestresuj sa ved je to clovek ako ty a urcite ma stres ako ty;)uvidis ze to pojde samo ..
Nechaj to ist spontanne. Na schodzku sa neda pripravit, nikdy nevies cim ta ta druha osoba prekvapi
povedz jej to, co si napisal nam, ze si mal ine vztahy, ale toto je pre teba nieco vynimocne...
Úprimnosť, romantika, nenáhliť sa a pustiť sa do toho naplno....inak si to budeš vyčítať :)