Je veľa pekný ženských mien, no mňa by zaujímalo to, ktoré mená sa zdajú mužom najviac pekné,zaujímavé- dokonca až sexy. Sú to skôr obyčajné slovenské mená alebo zahraničné mená. To len tak pre zaujímavosť, keby sa chcel niekto spýtať, že prečo taká blbá otázka.
Aké ženské meno sa zdá mužom najviac sexy
Mám 27 rokov
mne dala meno mama tiez z telenovely Sandra.pred desiatimi rokmi vsetci hýkali dokonca si to nevedeli zapamatat a mýlili si to so Sabínou,ale teraz už nikto nič,vzhladom k tomu kedže každé druhé dievča vo veku 15nást rokov je Nikola Summer či Thalia..
dievča : Rebeka, Alexandra, Barbara,Viktoria, ..
chlapec : Patrik, Alexander, Filip, ...
ach, aaaaaaaaaaaaachchchchch............
chlapec-Samko
dievča -Kiara
...s prepacenim, co za pridrbane temy sa tu zakladaju, sorry za nadavku, ale len slepaci mozog moze do fora hodit taku otazku...
ema kazdy moze povazovat za sexi meno nieco ine niekomu sa moze pacit Zuzka, niekomu Diana.... Mne sa paci Timea a Michele... ale som zena, tak CHLAPI piste odpovede hihi
A co Simona?
Mne sa jednoznacne paci najviac meno Ivana...mala som sa tak volat, lenze vtedy sla jedna telenovela kde bola Ivana mrcha, tak to mama zrusila :( to meno je najkrajsie zo vsetkych...a potom este Kristina, z chlapcenskych Jaroslav. podla mna sa ma krstne meno hlavne perfektne hodit k priezvisku