Je veľa pekný ženských mien, no mňa by zaujímalo to, ktoré mená sa zdajú mužom najviac pekné,zaujímavé- dokonca až sexy. Sú to skôr obyčajné slovenské mená alebo zahraničné mená. To len tak pre zaujímavosť, keby sa chcel niekto spýtať, že prečo taká blbá otázka.
Aké ženské meno sa zdá mužom najviac sexy
hlavne je trapne, ked sa niekto vola takym sexi menom a nehodi sa k nemu, napr. nesmely knihovnik menom Romeo alebo 100kilova Angelina. co myslite?
myslíte že chlapom záleží na mene?Poznám krásnu babu a volá sa Anička,je to meno dosť sexi?To isté platí aj pre mužov pokiaľ je v pohode je asi úplne jedno ako sa volá.To je teda pekne priblblá téma
zenske: hortenzia, gertruda, blazena, ruzena, filomena, frantiska,....
muzske: valibuk, miesizelezo, lomidrevo, hromotlk,...
Ja som Adela, ale volajú ma aj Ela. A som staršne naštvaná na rodičov, že ja som Adela. Kebyže nie jak, tak moja dcéra ja Adelka určite. Ale nepáči sa mi, ak má mama s dcérou rovnaké meno.
No a z tých dievčenských sú pekné: Olívia, Klára, Sára, Eva, Sandra, Timea a Helena
Chalanské: Karol(jednoznačne 1.miesto), Matej, Max, Tadeáš, Roman, Richard...
a miska hlavne ze si skromna a nesamoluba:-DD
najsexi meno je laura,mata kedze su to krasne baby :)
XANTIPA
meno moze byt sexi kolko len chce ked z tej osoby nic nevyzaruje :DD
Sexi meno?! Take je?! :D Ako som si prebehla par prispevkov, napriklad niekto tu spomenul ze Samantha, ako Samantha Fox... tak to je potom sexi ta osoba a preto ti pride sexi aj to meno...ved tak je to :-P... Meno samo o sebe sexi nevie byt. Moze ti byt sexi meno a ked ti ukazem nesexi osobu, ktorej to meno patri, tak sa hned vybajis. Naopak ti mozem ukazat sexi babu so vsednym menom a bude.
Kazdopadne, mozno su sexi mena take, ktore nie su caste. Tie samo o sebe nevedia byt sexi, kedze sa tak vola napriklad kazde 6-te dievca. Trosku zriedkavejsie mienko a este k tomu pekne a je to.