Aké ženské meno sa zdá mužom najviac sexy

cindy21

hlavne je trapne, ked sa niekto vola takym sexi menom a nehodi sa k nemu, napr. nesmely knihovnik menom Romeo alebo 100kilova Angelina. co myslite?

---.---

myslíte že chlapom záleží na mene?Poznám krásnu babu a volá sa Anička,je to meno dosť sexi?To isté platí aj pre mužov pokiaľ je v pohode je asi úplne jedno ako sa volá.To je teda pekne priblblá téma

ahaaa

zenske: hortenzia, gertruda, blazena, ruzena, filomena, frantiska,....
muzske: valibuk, miesizelezo, lomidrevo, hromotlk,...

ela 455

Ja som Adela, ale volajú ma aj Ela. A som staršne naštvaná na rodičov, že ja som Adela. Kebyže nie jak, tak moja dcéra ja Adelka určite. Ale nepáči sa mi, ak má mama s dcérou rovnaké meno.
No a z tých dievčenských sú pekné: Olívia, Klára, Sára, Eva, Sandra, Timea a Helena
Chalanské: Karol(jednoznačne 1.miesto), Matej, Max, Tadeáš, Roman, Richard...

miška

Mne sa pači meno miška..xD preto bo sa tak volam.xD Miška je fest peknemeno.xD všetki miški su asik pekne:D no samozrejme okrem mna.:D ..MIšKA JE NAJKRAJSIE MENo :D spom moc stastna ze sa takto volam:D

kepke

Sexi meno?! Take je?! :D Ako som si prebehla par prispevkov, napriklad niekto tu spomenul ze Samantha, ako Samantha Fox... tak to je potom sexi ta osoba a preto ti pride sexi aj to meno...ved tak je to :-P... Meno samo o sebe sexi nevie byt. Moze ti byt sexi meno a ked ti ukazem nesexi osobu, ktorej to meno patri, tak sa hned vybajis. Naopak ti mozem ukazat sexi babu so vsednym menom a bude.

Kazdopadne, mozno su sexi mena take, ktore nie su caste. Tie samo o sebe nevedia byt sexi, kedze sa tak vola napriklad kazde 6-te dievca. Trosku zriedkavejsie mienko a este k tomu pekne a je to.