Je veľa pekný ženských mien, no mňa by zaujímalo to, ktoré mená sa zdajú mužom najviac pekné,zaujímavé- dokonca až sexy. Sú to skôr obyčajné slovenské mená alebo zahraničné mená. To len tak pre zaujímavosť, keby sa chcel niekto spýtať, že prečo taká blbá otázka.
Aké ženské meno sa zdá mužom najviac sexy
linux25 - ach, tak ja mám zase k menu ZUZANA bytostný odpor, pretože poznám jednu nesympatickú, narušenú, sebeckú, namyslenú, vlastnícku a nechutnú a škaredú a totálne od veci Z.U.Z.A.N.U ...
takže zuzana nikdy...
:D
Tomáš, Alex a dievčenské Sandra, Sofia,Vanessa.
mena same o sebe nic nepovedia...vacsinou sa vam k urcitym menam viazu urcite spomienky a podla toho sa vyvyja aj vas vztah k tomu menu...mne sa napr. v poslednom case strasne paci meno Zuzana, Zuzka, Zuzanka...ktovie cim to bude :-)
jednoznacne najkkrajsie meno je marta
mne sa paci chlapcenske meno Damián, a dievcenske Barbora
ženské meno : Kristína (nič krajšie nepoznám) :) a nie, nie som Kristína :D
mužské: ťažko povedať...
mne sa paci take netypicke meno Rachel, neviem strasne sa mi paci, ale v anglickej verzii sa mi nepaci.a este sa mi strasne chlapcenske paci sebastian toho raz budem mat:D a aj vanessa sa mi strasne pacila ale teraz je ich strasne vela ze sa ani zrazat nedaju.ale aj take obycajne mena ako eva, daniela sa mi pacia moje sestry sa tak volaju len ja som musela to najhorsie meno dostat:D
Ivan...ale len na jednom ivanovi sa mi to meno páči:DDD
Dianka :-)