smrdí vám šuška?

Príspevok v téme: smrdí vám šuška?
lavinia

od včera som v totálnom šoku: prvýkrát som s priateľom mala orál a keď sa ku mne potom tvárou priblížil, cítila som, že smrdí - odo mňa. vždy som bola až chorobne čistotná, aj pred sexom som sa absolútne dôkladne vyumývala, preto to nechápem. bola som z toho zronená, ale on tvrdil, že je to normálne. že mu to neprekáža. tomu však neverím. mne to bolo odporné. nemám už najmenšiu chuť si to zopakovať. stále sa len dokola umývam. akú s tým máte vy skúsenosť?

Mixela

Môžem sa opýtať ak by som v minulosti prekonala taký dáky ten malý zápal odrazilo by sa to na mne teraz nie zápachom to si myslím že to patrí k šuške/ penisu ale napr. ak mi môj partner neuspokojí oralom ani prstami že nič z toho nemám

akinom007

Moze to byt tym ze mas nejaky zapal, v posve pripadne bakteriu.
Avsak na druhej strane je uplne normlane a bezne ze ked sa trebars rano osprchujem , poobede tiez uz necitim vonu dole...je to normlane a prehnana hygiena intimnych partii urcite nie ej namieste ani vonave vlhcene obrusky po kazdom wc urcite nie.

Leticia

ked si tam dam ruku a ovoniam :-D kup si vlhcene servitky napriklad nivea na intimnu hygienu a pouzivaj po kazdom wc.

Babynka

Takze pre vsetky (ne)vonave susky:-) Tak,ako to bolo povedane,nejest cibulu,cesnak a predtym,ako sa ma ist na vec,papat ananas:) kazda mame svoju vonu a ozaj nemusime kazdemu chutit. Je to prave o tej spravne namixovanej chemii.

erpe

S manželkou sa často milujeme a ak nám niečo nevonia tak my dvaja už naše pachy nevnímame možno je to aj rovnakou stravou,že naše šťavy majú potom aj podobné chute a vône.

Ivka1000

ty kks :D tak neviem o tom že by to bolo takéto zle ... choď radšej ku gyn. inak smalec7 :D to bolo dobrééé :D

smalec7

ty vole tak tebe musí riadne smrdieť v tej tvojej jaskini poriadne si vyumývaj fľajtre drôtenou kefou a savom