mam strasne schu pokozku na bradavkach, Neolupuje sa ani nic, nie je to ani vidiet,ale na dotyk to citi a velmi, vie mi niekto poradit, co si na to dat? Lebo krem nejako nepomaha. Neviem ako si mam zvlacnit pokozku, ale inak s pletou a pokozkou na celom tele nemam problem. Iba bradavky. (myslim aj ich okolie:-))
Sucha pokozka na bradavkach
Ja som popri kojeni pouzivala na popraskane bradavky krem od Aventu. Podla mna je vyborny a da sa pokojne pouzivat aj na suchu pokozku aj ked nekojis
ja som mávala často suchú pokožku na bradavkách a veľmi ma to svrbelo. Začala som si to natierať bepanthen care masťou a zlepšilo sa to. Pokožku to premastilo a nebola popraskaná a suchá.
Dakujem si zlata. NO ja pouzivam stale ten isty praci prasok a stale aj kozmetiku tu istu. Rozmylsala som ci to nemoze byt s podprsenky, ale ja si nemozem dovolit chodit bez nej, bo mam dost velke cici a bez nej som ako dojna krava:-))). no skusim teda lenn cistu vodu, aby sa mi to este viac nedrazdilo a natierat. Som zvedava ako to zaberie. NO ja sa na pokozku nestazujem, lebo som nidky nemala problemy, ani akne nic, len teraz toto a dost ma to trapi. A na kozne by som aj sla,ale nie je to nejak extra hrozne, ale nemam cas behat po lekaroch, lebo neviem kde mi ani hlava stoji. Preto som chcela radu ziskat tu.Ak nepomoze, tak uz mi nic ine nezostane. Ale dakujem:-)
Už mám chvalabohu pokoj.Ja som mala problemy s pokožkou celého tela robili sa mi také červené šúpajúce škvrny, ktoré svrbeli a bradavky som mala tiež riadne vysušené, a citlivé, že ma manžel nemohol na ne ani pomaly pobozkať. Dosť času prešlo kým som sa dopracovala na kožné, tam mi urobili testy a zistili, že pokožka reaguje precitlivelo až alergicky na kozmetiku aj pracie a avivážne prostriedky. A o tom, že prsia sa majú umývať len čistou vodou som sa dozvedela, keď som čakala dieťa. Súviselo to síce s kojením ale funguje to.Úplne postačí tá voda kt. po tebe stečie keĎ sa sprchuješ.Sprcháče už nepoužívam iba mydlá najčastejšie detské a pokožku natieram olivovým olejom z lekárne. Ale prsia nemydlím, len okolo. Veľa ľudí tu odporúča aj kokosový olej. Teraz ma napadlo že na bradavky je tiež výborná kalciová masť, tú som používala aj keĎ som kojila. Ak by ti to nepomohlo určite zájdi ku kožnému lekárovi, možno zistíš že aj ty reaguješ precitlivelo na niečo. Ozaj a podprdy si per s čo najmenším množstvom pracieho prostriedku. Ja nenosím ani podprdy divokých farieb kôli farbivám.
ahoj, a pomohlo ti to? inak som to spozorovala len pred par dnami a neviem si to vysvetlit. Ale mam strach,a si si budete mysliet ze som hlupa, ale videla som jeden typ nadora a presne to zacina takto s vysusenou pokozkou a potom to vyzera uplne hnusne a vraj to ma strasne rychly priebeh. No utesujem sa, tze to je len sucha pokozka a dalsia vec ze ten nador sa objavuje iba na jednom rpsniku, ja mam suchu kozu na oboch bradavkach. no neviem, zbytocne asi stresujem,ale chcem sa toho aj tak zbavit.
pri sprchovaní si prsia umývaj len čistou vodou, nedávaj si na ne ani mydlo ani gél a po osušení si ich natri olivovým olejom. Mne sa aj šúpali a mala som ich veľmi citlivé.