Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosiiiim poradte!!!!!!!

Príspevok v téme: Prosiiiim poradte!!!!!!!
hhaalloo

Chcela by som sa opytat... mala som sex prvy krat.... Mala som ho s kondomom a moj priatel sa ani neurobil....Je nejaka sanca ze mozem byt tehotnaa??? kramy mi nemeskaju ale strasne stresujem ....väcsina hovori ze to kazdy po prvy krat takto stresuje... tak prosim mi napiste co si myslite o tom vy...diky moooc..:)

juva

Že každý po prvý krát stresuje??Ja keď som to robila prvý krát,tak som absolútne nestresovala..Asi to bude tým,že som to robila až v 20tich..To len 18-tky a menej stresujú..Viete,sex bol najskôr na to,aby sa ním plodili deti..A tak ak nie ste pripravené niesť dôsledok nechráneného sexu-dieťa,tak to nerobte..Alebo to robte so všetkými možnými ochrannými prostriedkami.Ja s priateľom to robíme iba s kondómom a aj to nie vždy,lebo vieme,že ak by sa niečo prihodilo,tak to zvládneme..:)

martin242

Vidíš,bolo to len stresom.
Ak používate kondóm, je naozaj malá pravdepodobnosť otehotnenia aj keď muž dosiahne ejakuláciu.
Kondóm je najúčinnejšia forma antikoncepcie.
Účinnejšia je len totálna sexuálna zdržanlivosť :)

angeles

vobec nestresuj...hlavne bud v klude lebo ked budes stresovat este ti budu meskat kramy... a ked ste mali kondom a neurobil sa je to v poriadku.

hhaallloo

ja som to uz ocenila...:D:D faajne kramy mi dosli a teraz si uz davam radsej pozor co robim noo ::D takze ak budete mat niekto podobny dovod len nestresujte je to ta najväcsia blbost hehe :D:D...diiiky....za vsetky rady :)))

hefa

martin,neboj,iste nemusis lutovat svoj vyber prace,ci skoly,len dalej citaj a zhanaj info-raz to bude niekym ocenene:)