?larvy?

Príspevok v téme: ?larvy?
koksko

Mam trochu inu temu,mozno to sem ani nepatri ale zaujima ma to.Uplne to skratim aj ked to potom bude zniet mozno smiesne.
Zjedol som 3 volske oka.Ani nie za 5 minut som zbadal ze na panvici sa ledva vlecie velka masarka.Pozrel som sa poriadne na tie volske oka co som este nezjedol a vidim ze po nich leze zhruba desat malinkych cervickov,okamzite isli prsty do ust a vyvracal som co to len slo.Bal som sa aby som z toho nieco nechytil.Co myslite mozem z toho nieco dostat? pasomnicu alebo nejake zaludocne ci crevne parazity alebo tazkosti?

hrx...

Len sa nicoho neboj... sak mas v zaludku kiselinu chlorovodikovu HCL co setko nici a rozklada !!! A okrem toho tie cervy ci larvy potrebuju aj kyslik. To ako si zjedol...tak za 5 min ani to vsetky skapaly. Vsak niektore africke kmene ked jedia cervy...a je im nieco ?! pohode...nic sa neboj... Zachvilku to z teba vyjde ale nie ustamy =) relax

kikulka

no ja som sa skoro pogrcala len čo som o čítala...Choď radšej k doktorovi,lebo nikdy nevieš,čo od tých svinských múch možeš chytiť.......tuším som dojedla vajíčka na zvyšok života...

achjaj

fuuuuuj, ty vole tak to je sila. ja by som s tym urcite isla na vysetrenie, ci NAHODOU...to by bolo po prve. no a po druhe by som do toho obchodu zasla, kde si tie vajcia kupil a urobila tam poriadny bordel !!!