stracanie svalov na nohach

Alecpalec

Pani doktorke treba povedať, že treba hľadať príčinu bolesti, nie len predpisovať lieky na jej utlmenie!

[zruseny12]

Podla EMG MNE ZISTILI TETANIU,ALE ESTE SOM BOLA NA SVALOVE TESTY-ALE JA NEVIEM AKO SA INAK TO VOLA.MNE LEN POVELI,ZE SVALOVE TESTY SA MI NEPOTVRDILI,ZE SU V PORIADKU...TAK JA NEVIEM...skuste sa este niekde inde informovat,astrofici, alebo ako sa to vola ,co trpia ubytkom svalou alebo ochabuje im svalstvo?nieco take tak skuste tak nejak...alebo vyhladat inu neurologicku...viem ake to je tazke kym clovek nepride ,co vlastne mu je,a tym straca vela casu...prajem vam vela stastia aby sa vam to cim skor podarilo zistit, co je mame...

Chuckles

ake testy mate konkretne na mysli lebo mama bola uz trikrat na EMG-vysetreni tam sa nic nezistilo a doktorka jej tvrdi ze ziadne ine podrobnejsie vysetrenie neexistuje...

[zruseny12]

no ja si myslim,ze ked sa stracaju svaly tak je to nejaka svalova choroba,nech spomenie pred lekarkou tie svalove testy...co na to lekarka povie...

Chuckles

na neurologiu chodi uz vise rokov ale jej doktorka jej odporuca ibe lieky od bolesti. poradite nam nejakeho neurologa ktory by mal o jej problemi zaujem a poslal by ju dalej...dakujeme

[zruseny12]

ja mam tiez ten problem ,ze ma bolia nohy, ale mam uz aj zistene ,co mi je...ale bola som na neurologii a neurolog.ma poslala na SVALOVE TESTY.Tak si myslim,ze na neurologiu...a ona rozhodne...mne osobne nezistili svalovu chorobu len tetaniu.../z nedostatku vapnika/...