Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antibiotika, cvicit pri nich?

Príspevok v téme: Antibiotika, cvicit pri nich?
bolesttt

zdravim... vime,ze to je blba otazka,ale... opytam sa aj cez to vsetko.. beriem anitibiotika.. boli ma hrdlo atd ot je vedlajsie. pravidelne,aktivne cvicim-"posilujem" a nerad davam nejake vacsie prestavky ako 1den-2dni... a chcem sa teda opytat,ze ked mi je uz lepsie a este stale beriem tie lieky,ci mojem cvicit..
vopred dakujem...

creep010123

nikinka22 určite by som to neriskoval, ak si chorá dolieč sa, neuvádzaš síce čo ti je ale osobne by som radšej počkal

nikinka22

ahojte, chcela by som sa opytat ako to je s antibiotikami lokalnymi? Niesom chora, no bohuzial musim zacat uzivat lokalne antibiotika...
pokial mam spravne info, ked sa "jedia" antibiotika, nema sa cvicit, nakolko to poskodzuje pecen a oblicky - ale co v pripade lokalnych? tie sa do pecene nedostanu... mozem teda cvicit? dakujem

Bia00738

Rada by som sa tiež opýtala ohľadom tých antibiotík. Bola som u doktora a ten mi nasadil 3-dňové antibiotiká, vo štvrtok by som mala ísť na zájazd (som totiž tanečnica) pýtala som sa ho či môžem povedal, že to nie je veľmi dobrý nápad, ale že ak je to nutné tak mám ísť. Ja by som sa nechcela nejak namáhať. Maximálne tak počas toho vystúpenia...lebo nechcem mať z toho problémy...čo si o tom myslíte?

patrik0007

Čaute. Já tiež posilujem. Beriem antibiotiká a chcel som ísť cvičiť tiež no volal som radšej doktorke a tá mi povedala že ked beriem antibiotiká že nesmem cvičiť. !!!! Lebo antibiotiká namáhaju telo a srdce + keby cvičím namáham telo a srdce a že kludne može hroziť aj zástava srdca. Takže chcel som sa otom svami podeliť aby ste vedeli. ČAUTE

Ivka 1

Zavisi od toho ako sa citis. Tie ATB boli az take nutne ? Ved si mal len zvysenu teplotu ,to stacilo vylezat,vypotit,papat vitamin C a mat dostatocny prijem tekutin.