ja neviem čo je so mnou, mam skveleho priateľa, v postely to je super ale... problém je, že mne to stačí aj raz za mesiac a to mam len 20 rokov. tabletky už som prestriedala rôzne, nič nepomaha. vysadiť ich si nemožem dovoliť. skušali sme už aj rôzne pomôcky, ako španielske mušky a rôzne iné hovadiny a spestrenia. čo mam robiť? je to vec pre psychologa? s priateľom sa za to už hadame a potom nas to velmi mrzí. sme spolu 3 roky...
*P*R*O*B*L*E*M*
okrem tohto problému som s ňou nadmieru spokojna. zlepšila sa mi o 100% pleť, vlasy, nehty, narástli mi prsia.. tak sa neviem rozhodnuť, či to mam kôli týmto kladom prekonať a vysadiť až pri plánovaní bábätka (aspon 3-4 roky neskôr)
tiež si myslím,že nevýhody hak prevyšujú výhody (ale to je len môj osobný názor)
My s priatelom pouzivame kondom a sme obaja spokojni, ked clovek vie ako ho spravne pouzivat, tak sa nic nestane a vobec nie je pravda ze je to ako lizanie medu cez sklo. Je to super sex aj s kondomom a to vravi aj moj priatel ktory mal predtym baby ktore pouzivali len HAk, takze moze to porovnat. Na to sa len vyhovaraju chlapi ktorym sa s tym nechce babrat ale aj to sa da vyriesit tak, ze mu ho nasadis ty a tak sa zbytocne nerozptyluje. Dobre si premysli ci ti ta HAK stoji za to, nehovoriac o tom ze ani to neni 100 percentna ochrana a ked ti znizuje chut na sex tak to fakt nestoji za to.
takto fakt neotehotnieš, pri toľkej nechuti... viem podla seba, ked som brala hak, mala som sex 1x za mesiac, mesiac a pol... je to bieda... preto som tam hodila tie % spoľahlivosti:-) ja neviem, porad sa s gynekologom...
nemôžem si dovoliť riskovať a otehotnieť.
a dôvod na - nemôžem si dovoliť prestať s hak???
HAK=200%OCHRANA:-))))
KUKNI SI TOTO- wanda.atlas.sk
ja viem, ale nemožem si dovoliť prestať užívať HAK, tak zisťujem, či nieje na to ešte nejaká iná metoáda. Nie, nebola som taka vždy..asi tak posledný rok to tak je :((
hak znižuje libido- 100%, ja som po roku užívania nemala na sex chuť skoro žiadnu- realita...