*P*R*O*B*L*E*M*

Príspevok v téme: *P*R*O*B*L*E*M*
terísek

ja neviem čo je so mnou, mam skveleho priateľa, v postely to je super ale... problém je, že mne to stačí aj raz za mesiac a to mam len 20 rokov. tabletky už som prestriedala rôzne, nič nepomaha. vysadiť ich si nemožem dovoliť. skušali sme už aj rôzne pomôcky, ako španielske mušky a rôzne iné hovadiny a spestrenia. čo mam robiť? je to vec pre psychologa? s priateľom sa za to už hadame a potom nas to velmi mrzí. sme spolu 3 roky...

monicka2509

netreba vysadit hak ale treba najst tu spravnu,ja som s tym tiez mala problem a zmenila som ju a teraz moj chlap na mna nestaciiiiiiiiiii

terísek

no ked ma to bavilo doteraz. ked už sa to "rozjede" , tak to je super. len sa k tomu dokopať. tu chvilku ked prekusnem, tak je to potom v poho. ked som to zvládla doteraz, zvládnem aj nadalej.

terísek

ano, teliesko je vhodné davať až po pôrode. už mi lekarka ponukala aj Nuvaring, ale dve kamošky ho mali a im to proste vypadlo von.. Lekari to chvalia ale používateľky na to dosť nadavaju...No nestačí nam to raz za mesiac..teda priateľovi. takže sa donutim, aby bolo aspon 4 krat. no.. komu neni rady, tomu neni pomoci. ostane to tak jak doteraz. ok. dakujem za rady.

jaja

a vnútromaternicové teliesko je tiež na hormonálnej báze, aké máte než. účinky? a čítala som, že až ked porodíš, tak ti to môžu dať?

jaja

TAK POKIAL VAM TO VYHOVUJE ZE RAZ ZA MESIAC... no ja by som to neriskovala, lebo u mna to bolo už po 1 roku brania také zlé, že som si na sex ani nespomenula...:-( takže som vysadila!