ja neviem čo je so mnou, mam skveleho priateľa, v postely to je super ale... problém je, že mne to stačí aj raz za mesiac a to mam len 20 rokov. tabletky už som prestriedala rôzne, nič nepomaha. vysadiť ich si nemožem dovoliť. skušali sme už aj rôzne pomôcky, ako španielske mušky a rôzne iné hovadiny a spestrenia. čo mam robiť? je to vec pre psychologa? s priateľom sa za to už hadame a potom nas to velmi mrzí. sme spolu 3 roky...
*P*R*O*B*L*E*M*
netreba vysadit hak ale treba najst tu spravnu,ja som s tym tiez mala problem a zmenila som ju a teraz moj chlap na mna nestaciiiiiiiiiii
no ked ma to bavilo doteraz. ked už sa to "rozjede" , tak to je super. len sa k tomu dokopať. tu chvilku ked prekusnem, tak je to potom v poho. ked som to zvládla doteraz, zvládnem aj nadalej.
veľa štastia teda.
a to nútenie do sexu, to ta bude baviť?
zle sa im to aplikuje, stále im to vylezá von a neni im to príjemne. a dvom to aj vypadlo uplne.
njz. zaujímalo by ma prečo kamošky na nuvaring nadávajú?
ano, teliesko je vhodné davať až po pôrode. už mi lekarka ponukala aj Nuvaring, ale dve kamošky ho mali a im to proste vypadlo von.. Lekari to chvalia ale používateľky na to dosť nadavaju...No nestačí nam to raz za mesiac..teda priateľovi. takže sa donutim, aby bolo aspon 4 krat. no.. komu neni rady, tomu neni pomoci. ostane to tak jak doteraz. ok. dakujem za rady.
a vnútromaternicové teliesko je tiež na hormonálnej báze, aké máte než. účinky? a čítala som, že až ked porodíš, tak ti to môžu dať?
TAK POKIAL VAM TO VYHOVUJE ZE RAZ ZA MESIAC... no ja by som to neriskovala, lebo u mna to bolo už po 1 roku brania také zlé, že som si na sex ani nespomenula...:-( takže som vysadila!
skus sa poradit s gynekologom o inej metode ochrany, napr. vnutromaternicove teliesko...