baby dajte nejaké dobré rady

Príspevok v téme: baby dajte nejaké dobré rady
micuška

ajojte, mam taký menší problémik, som ešte panna mám 18, s priateľom sme čo to už skúšali, teda lepšie on mi robil oral, ale tak ja mu proste nedokážem spravit, jednoducho sa mi to hnusý, ale chcela by som aspon rukou, tak dajte nejaké dobré rady, aby sa mu to fakt páčilo, ako to mám robit, na čo si dávat bacha, díky za rady

sikavka

No. Aj ja som v tomto novacik. Ale tiez si neviem predstavit, ako by mi vedel niekto povedat, akou rychlostou to mam robit. Ja to napr. len skusam. Zatial sa nestazoval, ze by to bolo zle, ale pochybujem, ze to niekedy aj bolo dobre. Chcela by som este poprosit o jednu informáciu, ako zistite, ci sa uz spravil, ked ma trebars trenky, alebo sa nepozerate. Blba otazka? Tak sorry, ja viem, ze je to asi citit a tak, ale... aj tak by ma to, ako tu jedinu vadnu zaujimalo, diki.

bibina

mne sa to tiez najprv hnusilo .. mala som z toho strasny strach ale ked k tomu raz prislo bolo to super a chcela som mu ho fajcit stale.. a to aky bol potom na to nikdy nezabudnem.. bol z toho cely hotovy.. :-) nicoho sa neboj a skus to ajt y.. mozno sa to aj tebe zapaci tak ako mne... :-)

elablue

Myslím, že ona tu nepísala na to aby ste sa jej všetci začali pýtať prečo sa jej hnusí orál. Mne sa tiež predtým hnusil, človek na to musí dozrieť, rozhodne sa do toho nemá nútiť aj ked jej to partner robí. No ale k tvojej otázke. Rukou ho spravíš tak, že si ho chytíš a budeš robiť pohyb hore dolu. V akom tempe, tak to je fakt individuálne. Mohol by ti pomôcť tým, že by ťa sám naviedol, že čo sa mu a ako páči. Najskôr by som začala jemne a postupne začala zrýchlovať, a ked už vidíš že mu málo nechýba, tak neprestávaj a už nespomaluj. Tak to je asi tak v skratke všetko ale naozaj sa to nedá takto zovšeobecniť, že kedy pomaly a kedy rychlo. To uvidíš sama na tom konkrétnom človeku či to robíš dobre alebo zle, on ti snáď povie ako to jemu robi dobre, tak sa neboj pýtať hlavne jeho. Pokiaľ niečo nevieš, tak nech ti sám ukaže ako sa to robí.