aj ja potrebujem pomoc :) kupila som si mikrofon na skype a neviem ho zapojit brat ma rovnaky a jemu islo v pohode (ale uz davno) a s mojim nevieme pohnut, treba nieco specialne nastavit? ci staci len zapojit kablik?
no neviem trosku ides v inej teme ale myslim ze netreba nic nastavovat skratka ho len zapojit a malo by to frcat
Najčítanejšie články
Infúzie vitamínov – rýchla cesta k energii a silnej imunite
Keď oddych nestačí: Prečo sa necítime lepšie ani po víkende
Aký je váš kolagénový vek?
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Fitness na vyššej úrovni: Zlepšenie výkonu a dlhodobého zdravia
Moderné kuchynské technológie pre zdravý životný štýl
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Pozitívne správy 28. týždňa: Liek Remdesivir proti koronavírusu zabral pacientovi a lekárom sa podarila unikátna operácia siamských dvojčiat
Aktuality, ktoré ovládli 28. týždeň: Nové karanténne opatrenia pre navrátilcov, úspešné podanie lieku Remdesivir, ale aj premnoženie otravných komárov
Veronika Cifrová Ostrihoňová a Kristína Farkašová svojimi nalakovanými nechtami upozorňujú Slovenky na vážne ochorenie! Mení sa vám farba na nechtoch a končekoch prstov? Môže ísť o toto ochorenie
Dlhodobé sedenie zvyšuje riziko rakoviny a predčasnej smrti, zistili vedci v novej štúdii
Liek na COVID-19 podali prvému pacientovi na Slovensku, už po 24 hodinách sa jeho zdravotný stav výrazne zlepšil!