Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mimomat.tehot?

Príspevok v téme: mimomat.tehot?
petra002

Ahojte,mam taku otazku.5 dni mi meska menzes, ale pocitujem strasne krce v lavej casti podbruska.Cele brucho mam strasne nafuknute.Nikdy predtym sa mi to nestalo (meškanie) a tie bolesti su ine ako pocas menstruacie,take krcovitejsie. Robila som si aj 3 tehot.testy, z toho dva mi vysli ze by som nemala byt tehotna a jeden sa nedal presne urcit,bol tam taky velmi slaby ruzovy obluk (nie pasik). Bojim sa ci nemoze ist o mimomat.tehotenstvo, alebo neviete mi poradit co by to mohlo byt?Dakujem.

asteri

tak to ti jednoznacne povie iba gynekolog, na zaklade ultrazvukoveho vysetrenia. krcovita bolest v lavom boku moze znamenat aj crevny problem - zastavena stolica alebo meteorizmus. ak ti menstruacia meska 5 dni, test by uz aj mohol ukazat pripadne tehotestvo. robila si test z prveho ranneho mocu? ten jeden neurcity vysledok moze naznacovat, ze si tehotna. nenechala si ich dlhsie ako 5 minut? niekedy sa totiz druhy pruzok ukaze aj po dlhsom case.
ak aj si tehotna a mas bolest v lavom boku, nemusi sa hned jednat o mimomaternicove tehotenstvo. vo vajecniku sa totiz vytvara corpus luteum, zlte teliesko, ktore v prvych tyzdnoch vyzivuje plod.
doporucujem zopakovat test zajtra, z prveho ranneho mocu a navstivit gynekologa. niektore problemy sa cez internet nedaju riesit. drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo.