ahojte potrebujem poradiť. Mám chalana 2 mesiace a párkrát sme spolu spali. Problém je v tom, že sa mu nepostaví. On hovorí, že je to v tom, že dlho nebol s nikým a to trošku potrvá. Je to pre mna uplne nové, nikdy som ten problém nemala, práve naopak. Môže byť aj chorý?
Problémy so sexom
aj mne to povedal, tak som mu ten cas dala ale ked to neislo ani po viacerych razoch, tak som s nim skoncila, bez sexu to neislo, este k tomu vsetku vinu zvaloval na mna, akoby som bola nepritazliva, a on bol tymi srackami uplne pokazeny lebo ich bral nepretrzite nejake 2 roky. Napohlas bolo videt ze je "beznadejny pripad", raz sa mu akoze "postavil" ale ked mi ho tam dal tak milovanie netrvalo viac ako par sekund...a on potom z toho akoby zosalel...ved jasne chlap ako hora nejakych 90 kg 2 metre a nefunguje mu..
ano mal pred domnou, baby. Kamoškina teta s ním chodila, a kamarátka sa ma spýtala či všetko klape, ako keby na to naznačila,
tak ona o tom jeho probléme vie. Povedal, že potrebuje čas
Aj on berie stereoidy, počula som o tom, že to na to vplýva, ale je mi to trápne mu to povedať
s mojim byvalim som sa o to tiez pokusala castejsie, nakoniec mi povedal, ze jeho byvala nenosila nohavicky, ze ho to vzrusovalo, alebo by ho vzrusovala keby som mala suknu a nakoniec som sa dozvedela, ze bral steroidy
a mal nekoho pred tebou ?