Krvacanie pri HAK

Príspevok v téme: Krvacanie pri HAK
Vilma

Prosim vas, potrebujem pomoc. Uzivam antikoncepciu Lindynette 20 a od 3.1.06. V pondelok t.j. 16.1.06 som zacala slabo krvacat. Pritom normalnu menstruaciu som mala 30.12.05 a mala normalny priebeh. Co moze byt pricina? Je to normalne na zaciatku kym si telo zvykne na HAK ???? Dakujem za vsetky odpovede!!

Vilma

Dakujem vam vsetkym! Uz ta vdakabohu preslo, trvalo to asi tak 1 tyzden. Dufam ze sa to neobjavi znovu. Este raz dakujem.

Vilma

Ano, je to taky slabe krvacanie ale nie ako pri normalnej menstruacii....taky vytok. Pilulku som nezabudla zobrat. Skusim pockat. Dufam ze to prestane. Takze po prvom mesiaci by sa to malo dat do poriadku?? Potom uz ziadny vytok?? Ako to narusi sexulny zivot?

ninuska

mne sa to teraz stalo jak som raz dostala kramy tak som ich mala az do tych dalsich,mam to kvoli tomu ze som zacala brat hak,ale lekar mi ich vysadil este pred dobratim poslednych dvoch aj nejake lieky mi dal aj inekcie,nic nepomohlo,kramy sa ma drzali ako kliest,ale dnes som mu povedala ze uz nech mi dalsiu nepicha,ze mam taky pocit ze dnes som dostala normalne kramy a kedze uz neberiem hak dufam,ze to do obvyklich 7 dni prestane

meribell

Neboj sa,je to normalne ked zacnes uzivat HAK.Mala by si si pozorne precitat pribalovy letak a tam to najdes.V prvych mesiacoch sa to moze stavat:slabe krvacanie v nepravidelnych intervaloch,vytok...

echo

Nezabudla si zobrať pilulku? Mne sa to stalo vtedy, keď som jeden deň vynechala a asi o dva dni som začala slabo krvácať, hoci ďalšie pilulky som brala pravidelne. Trvalo to až do ďalšej menštruácie, potom to bolo zasa OK. Ak si nevynechala, je možné, že je to preto, že užívaš len prvý mesiac.