Preco sa bojim

Príspevok v téme: Preco sa bojim
why

Poradte mi prosim co mam robit velmisa bojim aby mi nebolo zle.Lebo dnes somsi vzala liek nalgesin,ten sa ma brat od 16 a ja mam 15 a pol.Naletaku su napisane neziaduce ucinky-tocenie hlavy,palenie zahy,nevolnost,unava.A mne sa toci hlava a som aj unavena preto sa bojimze som siho nemaladat ze mi bude zle.Mam z toho hrozny strach.Neviem co mam robit velmisabojim ak mi budezle ja to neprezijem radsejzomriem.Moj pripad je opisany tu v temestrach z jedla.prosim prosim nemamnikoho kto by mi pomohol.

lilly

Nemas zac.naozaj si myslim,ze to nebude nic wazne.ked tak si chod lahnut a ak by sa ti o zhorsilo povedz to rodicom..pekny den zelam a uz sa nestrachuj=)

damaxy

ak neberieš iné lieky nie si alergická na lieky je to liek proti bolesti.po nejakých 6 hodínach sa jeho účinky stratia,kúp si nejaký menej silný liek a ja som to v tom príbalovom letáku nenasla že od 16 rokov.Inak vždy sa radšej spýtaj lekárničky,budeš pokojnejšia,ale nič sa ti nestane.

lilly

cize je to na utlmenie bolesti?.a bolo to volne predajne??...tak ked to bolo volne predajne,tak by to nemalo byt nic co by ta zabilo..nestrachuuj..aj ja som mala strojcek a velmi ma boleli zuby z toho,najlepsi je na to spanok.ak mas mat lepsi pocit,tak lieky vysad..

why

Vcera mi zubarka davala strojcek a poto ma to velmi bolelo tak som napisalado temy zuby a jeden mi poradil nalgesin tak som sla do lekarne a kupila som si ho ale nevedela som ye sa moze uzivat od 16.Asi som si ho nemala dat aj ked ma uz zuby nebolia ale je mi strasne.Velmi sa bojim aby mi nebolo zle.prosim co mam robit.

lilly

Pokial Ti ten liek predpisal doktor,tak vie co robi.a ak by ti z toho malo byt horsie ako teraz jednoducho vyhladaj lekarsku pomoc.nic na tom nie je.ja napr. ked som brala antibiotika mi bolo velmi z nich zle,lebo boli tazke na zaludok,som si lahla a bolo mi lepsie.a na co tie lieky beries?to je proti comu?