chcem sa velmi naucit rozumiet a hovorit nemeckym jazykom, pomozete?
viete po nemecky? ako sa naucim komunikovat nemecky ?
začal by som asi základmi, poprípade si objednať nejake hodiny doučovania a potom by som si založil možno profil na nejakej stránke a chattoval tam s ludmi po nemecky, aspoň budeš mať reálny styk s praxou
Ak len začínaš, najlepšie je naštudovať si základy v dobrej učebnici nemčiny. Ja som si ako prvú prešla Slovíčkareň, dalo mi to veľmi dobrý štart: www.slovickaren.sk
dakujem adulka ste zlaty a niesi niekde prihlasena, icq, pokec msn?
su take kurzy ci co to je na cd ckach.. ze to pocuvas stale dookola a ono ti to ma nejak sa natlacit do hlavy :D teda ja neviem jak presne to funguje ale moja mama mala anglicky jazyk takto spraveny.A naucila sa ho celkom.. a existuju aj knihy nemcina pre samoukov alebo aj rozne cd cka :) len hladaj
Cokoladka, prečo by to malo vadiť? Veď toto je fórum, kde sa ľudia pýtajú preto, aby im druhí odpovedali. Netráp sa preto.
dakujem flower pomohol si mi aj ty adulienka, vlastne som chcela len tak pisat, urcite budem pouzivat zaciatkom slovnik ale neskor to pojde aj samo, v skole sa toho vela nenaucis a za rok tu mam maturity
ste zlaty teraz ludia vadi vam ze sa vas to pytam, totiz mala som poznamku neprijemnu od jednej osoby, vyjadrite sa
ahoj cokoladka, kedze nemas cas na ziadny kurz a potrebujes si pisat s ludmi hovoriacimi po nemecky, poradila by som ti toto. chod na stranku: www.icq.com, v hornych zelenych obdlznickoch ci najdi "community" a tam si vyber sipocku s nazvom "chat" a najdi si chatrooms - Germany. tam si pisu "pravi" Nemci, no aj ludia inej narodnosti, ktori si chcu pisat po nemecky, takze tam si mozes popisat az az:)
vies, komunikacia pisanim ti asi velmi nepomoze, potrebujes skor rozpravat.