je to strasne..nemam sa komu zdoverit :( ale prezivat strasne obdobie..s priatelom sa stale hadame..on vyvolava uplne zvytocne hadky..o nicom..potom ked sa zmierime je to fajn..krasne..vravi ako bezo mna nemoze zit..a potom zase :( som zufala..neustale sa uraza..a ja nedokazem byt trpezliva..a neozvat sa..vzdy ked sa ospravedlni mu na to skocim..a potom zase...sme spolu uz tri roky..a je to v poslednom obdobi taketo..uvazujem na rozchode..co myslite? alebo je to bezne a mam byt trpezliva a neozyvat sa?hrozne ma to trapi..viem,ze ho milujem,ale zaroven nenavidim to je spravanie!
nenavidim ho a zaroven milujem
minuska-ja mam 6rocny vztah..a sme spolu kazdy den skoro..nos tych 6r.mozno mesiac co sme neboli spolu..:-).co ja viem,obcas si lezieme na nervy..niekedy ani nestihneme lebo on je väcsinou viac unaveny s prace ako ja takze skor zaspí..mne osobne nelezie na nervy..ale je dobré byt obcas bez seba..a velmi dolezite je zabavat sa..chodit von spolocne s kamosmi,na dovolenky,v zime sa lyzovat,korculovat,atd atd..lebo tak sa fakt unudite k smrti..pri tv kazdy den a podobne..alebo von len ked tak vy dvaja..prezila som to viem o com hovorim..
najlepsie moznost je nevydavat sa:D
joooj, niki - to si nemala hovorit - teraz mam zasa premyslat ?????? no diky... :( ako by si to vyriesila ty?:)
minuska-je to s casti pravda..co pises..ale predstav si ked s nim budes zdielať spolocnu domacnost..a zvysnych 30-40-50rokov na krku..a kazdy den..co urobis potom??hmm
ja mam s priatelom ten isty problem, tahame to na dva roky a raz sme prehadali cely mesiac, vkuse len kvoli banalitam , to cloveku uz aj lezie na nervy, nevravim teraz ze vsetkemu bol na vine on - a a mozno ze aj bol ale vzdy hovoril ze na vine som ja
(- uplne ze utlacanie som to vtedy nazyvala) a tak som si povedala dost, sadli sme si aj k tomu a rozobrali to - ze sa hadame uz kazdy den a je to neznesitelne a on ze NIE ze sa nehadame tak casto a ze je to bezne - niektorý to nazyvaju uz ponorka( a kvoli tej ponorke sa mnohí rozchadzaju), ludia ked sa vidia kazdy den tak to uz byva ze sa zvyknu hadat, skuste obmedzit stretka stretnite sa mozno kazdy druhy den ale tri dni sa vidte a potom jeden den nie, LEBO VTEDY SA LUDIA HADAJU KED SA UZ NEMAJU O COM BAVIT - a tak vytahuju aj tie najprimitivnejsie banality a spominaju na to skarede a hluposti. Moja mama mi stale tvrdi ze keby bola s mojim ocom kazdy den ako ja s priatelom - NIKDY by si ho nevzala:D za muza a mala pravdu:DDDD znie to kruto ale ani ja by som oca nechcela a pritom kazdy vravi ze som ako ON, heheh. tak very lucky
ja som s nou vydrzal rok...a rozisiel som sa....hadky ma vobec nebavili....je tomu par mesiacov, co nie sme spolu ale neviem,ci to bolo dobre rozhodnutie....nazov temy je asi najvystiznejsi k tomu co teraz prezivam...
este aj pismenka su v poradi "cmuk" :)))
ahoj dasa mam ten isty problem co ty, sice sme spolu iba rok ... nemozeme bez seba zit ale pritom sa stale hadame, nechcem hadzat chybu na neho ale zvycajne je to on kto zacne hadku a za uplnu kravinu, navyse je strasne ziarlivy, je to neznesitelne.. potom ked sme pohadaní mam blby pocit, lebo mi chyba tak sa ospravedlni a vzdy mu to zhltnem, nechcem sa s nim rozist, velakrat sme sa o tom rozpravali, mali sme aj dlhe debaty ako hovori leerka, vydrzalo to tak par dni a znova ten isty kolotoc
no kazdopadne by si mu to mala dat najavo a mala by si este pockat.ked sa to nejako nezmeni tak asi len ten rozvhod
ahoj :) nemyslela som ze ma uraza..ale ze sa uraza..proste nieco poviem a hned sa urazi ako male dieta..ja fakt neviem oc dalej :(
ja mam tiez priatela vyse troch rokov, a stale sme sa len hadali, vyvrcholilo to asi perd mesiacom, ked sme sa hadali kazdy den asi mesiac...bolo to nieco strasne, hadky ma nebavia a ani jeho, ale vzdy to nejako prislo, a vzdy same kraviny, nic normalne, uplne banality, kvoli kt sme sa hadali.teraz sme si nad tym dlho sadli, rozpravali sa , uvazovali, chceli sme to vtedy aj skoncit, ale dohodli sme sa na tom, ze sa obaja musime zmenit, mame sa hrozne radi, a preto sme spolu zostali, ale ty pises, ze ta aj uraza, neviem ako to mam chapat, ale to by som si asi nenechala, cim alebo ako ta uraza?