palenie zahy u tehotnych

G.

Pálenie záhy je problém tráviacich ťažkosti a nie tehotenstva.Veľa ľudí má infekciu žalúdka Helicobakterom pylori.
Táto infekcia sa dá zistiť testom/ dostať v lekárni/.Musí sa neodkladne liečiť.

Podobné problémy spôsobuje aj nevhodné stravovanie.Ako sa má správne stravovať tehotná a akú životosprávu dodržiavať,to by si mala vedieť skôr ,ako asi plánuješ rodinu.
Zvýšená kyslosť v dutine ústnej je vážny problém pre zuby!!!

kajka

dufam ze to bude tak ako vravis:) i ked partner si je isty ze nic nebolo ale potom z coho by som mala mat to co mam,te problemy bodaj by to boli len tie kramy

irka20

Podla mna je mala pravdepodobnost, ze by si bola tehotna. Ved od styku to je len par dni, za taky kratky cas sa neprejavia priznaky tehotenstva. Myslim ze si nemusis robit starosti.

kajka

no lebo ja som tn styk mala v sobotu a dnes je piatok a ta zaha pali od pondelka, no a tie prsia zacinaju dnes ..mam strach

irka20

No ja by som povedala ze u kazdeho je to individualne, nechut do jedla sa objavi uz po takom mesiaci ale tie ostatne veci su fakt velmi individualne, teraz som v tretom mesiaci tehotenstva a prsia ma zatial nebolia ani ma zaha nepali, takze na tvojom mieste by som nestresovala, drz sa :)