Prečo dievčatá nemajú radi analny sexík? Mám zálubu v analnom sexe, len tých báb je veľmi málo. Analne guličky, kolíky, vyvrtky a dilda vám nič nehovoria? :-)
ANALIK - baby
Ja som anal este nepraktizovala, a asi ani nebudem:) Ked sme sa s priatelom milovali postojacky a drzal ma na rukach omylom mi ho "narazil" do analu, bolest jak svina, viem, ze to nemozem porovnavat lebo sa to ma robit pekne pomalicky, ale tato skusenost ma odradila asi na cely zivot:)
baby, ked sa vam priatel hrava s analikom, alebo vam tam cosi postrka, nejaky ten prstek, alebo hracky, alebo tak... nenaduva vas ? ja ked pridem domov, tak mam pocit, ze mi asi roztrhne brucho alebo co... proste fest "prdim" a mam take krce v bruchu... cim to moze byt?
aj ja to mam rada :)...ked sa to tam dobre poroztahuje + lubrikacny gel vobec to neboli a je to fakt vzrusujuce, mozno aj ten pocit niecoho zakazaneho, no proste mnam...holky skuste to, mne sa to tiez nezapacilo na prvykrat
ked je partner nezny,mate poruke vela lubrikacneho gelu,tak je analik uplne suprovy..a vecsinou netrva dlho tam je to vsetko take "uzke".
suhlasim so salimou, teda hlavne tym druhym odsekom :))
ja mam rada analny sex, len treba na to trpezlivosť, uvolnenosť a spolahliveho partnera...pokial partner nevie ako na to, tak samozrejme, že to boli...ale sú aj baby, čo sa pri tom nedokážu dost uvolniť...
takže tak, komu sa to pači, nech to robi a komu nie, tak nech to nerobi :-))
wheela zjavne si nepochopila moju narazku, takze polopate - kundy a penisy tiez neboli stvorene nato aby sa lizali a fajcili, a predsa to kazdy robi :)))
fgf...
pri orale ti nikto nic nestrka do riti..predpokladam ze si chlap cize to asi nepochopis..jasne vy si za*** ale problemy z toho budu mat vzdy zeny...
Ako to je potom z oralom, pani Konzervativna? :))
LUDIA!!!
sak anus sluzi na nieco ineee... kurna to ze niekto kedysi dosiel na to ze to moze vzrusovat to je neuveritelne...
Ja mam analík veľmi rada. Mam rada ak sa mi sním priatel mazná.