Prečo dievčatá nemajú radi analny sexík? Mám zálubu v analnom sexe, len tých báb je veľmi málo. Analne guličky, kolíky, vyvrtky a dilda vám nič nehovoria? :-)
ANALIK - baby
moisha. Zo života? Tak maš okolo seba vela gayov a dosť starych a skusenych. Trepeš... Radšej si prečitaj tu literturu namiesto tvojích životnych skusenosti s gaymi.
matkoo: tak ťa asi sklamem, nemám to ani z odbornej literatúry, ani zo žiadnych románov. Je to zo života(pár gayov by ti o tom vedelo povedať svoje) takže len sa venuj tej svojej odbornej lit. a uvidíš o pár rokov, či ťa zachráni...
angeles: a usta su na jedenie , však? Budeš mať partnera, ktory ak to bude chcieť, tak to skusi s inou.
moj chalan to chce vyskusat ale ja to nechcem a nikdy k tomu nezvolim...nie sme "buzeranti" aby sme si to pchali do ritky...mam na to inu dieru...
dobre matko mam nazor ako ty. Pokial to vyhovuje obom tak prečo nie, napr. mne sa to paci. Nie vždy sa dá, treba mať na to aj náladu a byť "napálený" ale ak už je dnu tak je to bomba. A toto čo tu pišete žienky tak ste to neskušali
moisha no ty sa tomu rozumieš. čítaj odbornu literaturu a nie romániky :)
no len skúšajte anál a neviem čo ešte všetko, vrazte si tam riadny kôl a potom o pár rokov môžte chodiť s plienkami s tým, že vám zlyháva konečník a neplní si svoju funkciu...
foxya teba by som za partnerku nechcel! A ešte si k tomu aj primitívna..
TA LEBO CHALAN VIE POTOM CO BABA JEDLA :DDDD je to humus dost sak sme ludia a ne zvierata co sa v hovnach valaju :)
na anal je potrebne silne prehanadlo.