Ahojte.Som asi zvlastba ale velmi chcem schudnut 15kg a chcem menej jest ale cim som tucnejsia tym mam veciu chut na jedlo.myslim to tak ze ked vidim ze mam velke brucho tak miesto toho aby som menej jedla a zdravsie tak si dam hranolky,pizzu,biele pecivo.A neviem sa donutit cvicit.kamoska ma vola na spinning a ja sa bojim ze nevydrzim slapat 40-50min.Poradte mi,uz placem,naozaj som zufala.kazdy hovori ze jest sa ma kazde 3 hodiny,no fajn ale nikto nepovie ze co kazde 3hod ako, co a kedy.Kazdy si moze pomysliet nieco ine,ako napr:kazde 3 hodky si dam rožok.Chcem byt chuda koli sebe.Placem,som zufala,radsej by som umrela.Nerobim si srandu.Ked mi nic nevychadza tak nech mi vyjde aspon to ze schudnem.Pomozte mi prosiiiiiiim!!!!Mam 20r.&meriam 164cm a vazim 70kg.Mam aj hrozne siroke boky.A co sa tyka behania tiez malo vydrzim.Neviem co stym.je to pravda ze ked clovek zacne behat,vydrzi tak 5-10min a ked beha kazdy den tak vladze stale viac a viac???
Je to zvlastne????????
lucka, to jest kazde 3 hodiny znamena, ze mas jest male porcie a min. dvakrat z toho ovocie a zeleninu. jest zdrave veci, napr. celozrne rozky, vyhybat sa sladkemu... ale zas, ked budes mat fakt chut na sladke, daj si, ale len trochu... a hlavne nepi sladke malinovky, ono to pojde tazko na zaciatku, ale uvidis, aky budes mat zo seba dobry pocit... a mysli aj na svoje zdravie, ked sa uz nevies donutit:-) neboj, si mlada, tak to az take hrozne a tazke nebude:-) drzim palce... a tiez je dost efektivne vecer nejest:-) a evul napisala velmi spravne, najdi si sport, ktory ta fakt bavi, my sme si nasli s kamaratkami korculovanie, je to super:-)
Lucka, mrkni sem - -odkaz odstránený- - tam mas popisane, co, kedy a ako jest. Teda, nie priamo, su tam poznatky o zdravej vyzive, z ktorych si jedalnicek poskladas :) Mame aj forum, tak ak chces, mozes sa k nam pridat, v chudnuti takato podpora pomaha. A co sa sportu tyka - najdi si nieco, co ta bude bavit, a nesportuj preto, aby si schudla - bo zakladom je strava, sport je len doplnok. Neboj, da sa to, chce to trochu studia a dost snahy, ale ide to :)