Netuším čo mi je - Pomožte prosím

Príspevok v téme: Netuším čo mi je - Pomožte prosím
ivkopivko12tka

Zdravím vás. Predvčerom som išiel večer normálne po ulici s kamarátom do hospody a zrazu sa mi po tele rozšíril pocit, ktorý neviem definovať, jediné čo ma napadá ako "divný pocit" a strach, následne nejaká zhoršená koordinácia chvilku a potom som sa musel stále hýbať, ako keby kopa adrenalínu, šúchal som si nohami po stehnách, klopkal som si atď ... myslel som si že nejaká blbosť. Včera sa mi prihodil ten istý pocit, po nom nasledovala triaška ... išiel som si večer lahnúť a mal som horúčku, spotil som sa, potom triaška a tak dokola ... dnes ráno sa cítim nejaký rozklepaný, teplota je 36,7, čiže v normále ... divné je to, že ani nekašlem, ani nemám nádchu, nebolí ma v krku, proste som uplne v poriadku len sa divne cítim. Može to byť nejaký bacil alebo vir ??

ivkopivko12tka

Andrewk : Ďakujem za nejaký post =) ... nikto mi sem snáď už nechel nič napísať ... nakolko mi je už o niečo lepšie a "divný pocit" sa nedostvil súdim že je lepšie celkovo ... horúčku takisto nemám takže snaď aj zápal vylučujem ... ty si mal tie stavy konkrétne koli zápalu a horúčke alebo čo to malo spoločné s nervami ?

andrewk

Ahoj,
maval som pred polrokom presne to co ty, len spojene aj s busenim srdca a stavmi, ze mi bolo zle, na vracanie. Mal som to z toho, ze som mal zapal zaludka, co mi zistil doktor gastro vysetrenim. Po liecbe tieto problemy viacmenej zmizli. Teraz nehovorim, ze musis mat to iste. Tieto stavy, ktore popisujes, su skor reakcie nervovej sustavy na nejaku udalost, moze byt aj podvedoma, najma stres vie narobit vela problemov. Ten horcik uzivam aj ja, to ti pomoze. Nachadza sa aj v inych potravinach, ako orechy a tak, staci googlit a najdes rady. Ta horcikova injekcia bola preto taka tepla, lebo ti roztiahla cievy v tele, aby mohla krv lahsie prudit. Poznam to, tiez mi ju parkrat pichli ;) je to zabava :) Kazdopadne posluchaj rady doktorky, urcite ti pomozu... vela zdravia prajem

ivkopivko12tka

Pijem tie šumivé horčíky ... zatial je to okej, taký ten "divný pocit" som dnes vobec nedostal, len sa sem tam trasiem ... velmi jemne ale trasiem, ako keby som sa bál že každú chvílu niekde padnem na ulici alebo bál sa toho pocitu že sa vráti ... teplotu nemám. Takže je to psychyka? .. ak hej, zaujímalo by ma prečo, lebo ja sa vždy na všetko pozerám s rezervou, nadhladom a nič pre mna nieje problém, nestresujem sa a rád veci hádžem za hlavu =(

ivkopivko12tka

Takže bol som v nemocnici. Doktorka mi spravila EKG, tlak zmerala a odobrala krv. Výsledky sú nasledovné - EKG je v poriadku, 80 tepov za minutu všetko tak ako má byť, tlak 115-70 tiež dobrý, krv zatial v pohode, treba ešte počkať na dokončenie, ale bolo to zatial OK ... šupla mi ešte tabletku a inekciu horčíku, takú teplú ... nenapadá vás niečo ?

Ivka 1

Ano, môžeš dokonca aj zvracať. Potom sa cítiš veľmi slabý ,lebo dochádza aj k úbytku iných minerálov a stopových prvkov.Vyskúšaj a potom sa ozvi,či už je lepšie.

ivkopivko12tka

Ak by to tak malo byť, tak to vyskúšam ... a to je možné že nedostatok horčíka spraví takýto šmak až citelný ? ...