Netuším čo mi je - Pomožte prosím

Príspevok v téme: Netuším čo mi je - Pomožte prosím
ivkopivko12tka

Zdravím vás. Predvčerom som išiel večer normálne po ulici s kamarátom do hospody a zrazu sa mi po tele rozšíril pocit, ktorý neviem definovať, jediné čo ma napadá ako "divný pocit" a strach, následne nejaká zhoršená koordinácia chvilku a potom som sa musel stále hýbať, ako keby kopa adrenalínu, šúchal som si nohami po stehnách, klopkal som si atď ... myslel som si že nejaká blbosť. Včera sa mi prihodil ten istý pocit, po nom nasledovala triaška ... išiel som si večer lahnúť a mal som horúčku, spotil som sa, potom triaška a tak dokola ... dnes ráno sa cítim nejaký rozklepaný, teplota je 36,7, čiže v normále ... divné je to, že ani nekašlem, ani nemám nádchu, nebolí ma v krku, proste som uplne v poriadku len sa divne cítim. Može to byť nejaký bacil alebo vir ??

ivkopivko12tka

kandelalaa : Nemyslím si to, pretože ked mi bolo naozaj zle a práve vtedy som bol v nemocnici, tak aj napriek strachu a všetkému tlak 115-70 ... hmmm ...ani sa mi nezatmieva pred očami, netrvá mi to ani tak dlho ... a s tou panikou máš pravdu ... čo teraz je možno správne povedané

kandelalaa

Podla mna mas nizky tlak. Moze to byt aj nieco ine, ale to, co popisujes vo vsetkych svojich prispevkoch, je to, co som zazivala, ked som mala odpadavacie obdobie a suviselo to so stresom a nizkym tlakom - povedala neurologicka. predpisala mi aj nejake lieky, ale vravim si - co za lieky moze predpisat neurolog? asi sama chemia. takze som nevzala ani jednu kvapku, ale sustredila sa na ten tlak (vela vody pit, jedna kava denne, vonku miesto piva kofola...). Je toho viac. V kazdom pripade - presne viem, preco to nevies pomenovat, to je nepomenovatelne. Je to ako taky zachvat paniky, ze co teraz??? Nie? Obcas sa to zase dostavi, ale uz to viem predvidat a radsej si rychlo sadnem, prejde to, niekedy rychlo, niekedy aj 5 min sedim a mam tmu pred ocami.

ivkopivko12tka

Ale musím uznať že to je jeden z úspešných dní, keby som bol išiel spať o 10 min skorej, tak sa to nestane skorej ... uvidíme čo to povie dnes =)

ivkopivko12tka

andrewk : No jo , ten horčík sice papkám, ale včera ked som šiel spať okolo polnoci, tak som to zase zažil =/ ... síce tak inak, vedel som že to na mna ide, ale som rýchlo sa toho nejako zbavil že nenene, vyzliekol sa a že idem spať skor než sa čokolvek stalo ... hmmm .... je pravda že som bol už dosť ospalý a unavený ... ale pochybujem ... fakt divné

hooonza

Re: striga
> Zdravim vás.Moj manžel sa stažuje na
>bolesti praveho semenika aj v
> podbrušku.Prosim vás o radu.
Může to být zánět nadvarlete, prostaty... To by chtělo lékaře - urologa.

andrewk

Neviem ti povedat, z coho som to mal presne. Doktor mi povedal, ze to bola stresova reakcia, to bolo, raz ked mi pichol ten horcik do zily. Asi tam hral ulohu aj deficit horcika... naozaj neviem... ale hlavne ze je to uz za nami, nie? Co ukazali krvne testy? Tie su smerodajne.

ivkopivko12tka

Andrewk : Ďakujem za nejaký post =) ... nikto mi sem snáď už nechel nič napísať ... nakolko mi je už o niečo lepšie a "divný pocit" sa nedostvil súdim že je lepšie celkovo ... horúčku takisto nemám takže snaď aj zápal vylučujem ... ty si mal tie stavy konkrétne koli zápalu a horúčke alebo čo to malo spoločné s nervami ?