Ahojte, mam 26, som fit, akurat skoro rano, rano, pred obedom som bola na zachode...Mam pocit, ze musim ist cikat, nic ma neboli, nepali. Normalne sa trochu vycikam, ale potom zase mi treba...Mozno si to len navravam, alebo je to nieco?
Mam potrebu castejsie mocit
alebo mozes mat nejaky slabsi zapal moc.mecura a je predrazdeny.alebo mensi moc.mechur, mam kamosku co ma mesi mechur akoby mal byt,ma ho este velmi drazdivy,stale vysiela signaly na malu, akoby bol plny,takze ma stale ma nutkanie na malu a stale beha:-(.ale to asi nie je tvoj pripad, no moze to byt aj hormonalne, tym menzesom.
Nepijem kavu ani som nezmenila nic v stravovani sa. Menzes mam dostat buduci utorok. Myslim, ze je to psychikou, lebo ja aj ked som v posteli a citam si pred spanim, ked uz mam spat, tak este naposledy vyskocim z postele a idem na zachod...No ako male decko:)
a nikdy predtym si nemala take problemy??pijes kavu??nezacala si brat nejaky doplnkovy pripravok z lekarne co moze spoosbovat zvysene mocenie??nemas pred menzesom?to vsetko mozu byt priciny.ak by to bol zapal, mala by si palenie alebo bolesti.ak sa ti to neupravi, alebo zhorsi, urcite chod k obvodnemu lekarovi.