Prave som sa bola sprchovat a vsimla som si ,ze lavy pysk ohanbia mam nejaky napuchnuty,ovela vacsi ako ten druhy . Nahmatala som si pod nim asi 4cm hrcku ...co to moze byt???Je to nador?
Hrcka v pyskoch! Nádor?
Ahojte.. Mám vážny problém ľavý pysk ohanbia je oveľa väčší ako ten pravý.. Strašne sa bojím.. Neviem co mám robiť.. Či to zmyzne samo alebo s tým treba ísť ku gynekologovi.Je to veľké asi tak 4 cm. Prosím poraďte mi :(
viem ze to bude zniet blbo a zvlasne ale posly fotku na mircoMY33@azet.sk Ale kim mi odpises ze nie ved posly iba tu cast ktora ta trapi nechcem fotku celeho tela
Ja som mala tiež s týmto sem tam problémy pravidelne každý mesiac sa mi vyhodila taká bolestivá \"gulôčka\" dole na pyskoch.. a lekár povedal že to nie je zápal Bartolliniho žľazy ale že je to dosť bežné a veľa žien s tým chodí, že sa to deje kvôli menštruácii ale presnú príčinu mi povedať nevedel. potom mi to samé zmizlo vždy po pár dňoch a nakoniec aj nadobro.
moze byt ale nemal by byt zhubny
Zajdi s tym ku gynekologovi.. sestra mala cosi podobne, gynekolog jej to lokalne vyrezal a teraz je to ok..
Ahojte,viete mi niekto aspon priblizne poradit?mam 20 rokov a nahmatala som si na lavom pysku hrcku,neboli,je velka asi ako hrasok,nieje to vyrazka a neda sa ani vytlacit.Mala som to pred pol rokom ale vtedy mi to samo zmizlo,no teraz to mam uz asi 1mesiac a pol a nezvacsuje sa to ale ani nezmensuje .Viete mi poradit???dakujem
sarin dakujem,take velke to nie je ,,Ja som o tom nevedela,pretoze som sa dole neholila,zistila som to len vcera,,,Ta hrcka nie je tam v tej kozi pyskov,,ale tak nizsie pri kosti..Ja uz fakt neviem aj v krku mma taku hrcku uz 2 roky...
ja som raz tiez mala napuchnute a neviem z coho a preslo to ale hrcku som nemala