baby je tu nejaka co by chcela schudnut zdravo do leta ???pocula som o rozlisovaej 90 dnovej diete a efekt bol zevraj uspokojivy ...ja mam problem proste zacat preto by bolo dobre navzajom sa podporovat ist do toho spolocne co vy na to????
dajme sa do toho SPOLOCNE!!!!!
baby aj ja by som sa rada prijala ale chodim este na strednu a isto sa mi to nebude dat casovo tak dodrziavat.... a naviac u nas doma je to tazke.... len srandu by si zo mna robili... ale inak mama ju drzala a schudla 15kil.... ale castokrat jej bolo az zle pri tych dnoch kedy sa len pilo a tak... ja by som radsej schudla sportom, len ked nemam s kym a potrebujem niekoho kto by ma kazdy den skontroloval ci som naozaj cvicila a ked nie, tak by ma nejakou nepeknopu poznamkou k tomu dotlacil.... a ja potrebujem dost schudnut, lebo za posledny rok som starsne pribrala...
tak to spolu skusime baby???
ahojte, ja mám výšku 168 a chcela by som vážiť 55 kíl :o)) ach, no ale šak neako to nejde :D
a co viem ze niesi dajaky uchyl???hehe ale ne ..ja som lenka a ideal pre mna je 57-58 na vysku 165 ...cize tiez musim dat dole 5-6 kil kolko mas rokov ?
90dnova :)) a co takto nejake meno ?? :-) .. nechcem ta oslovovat 90dnova :-)) : JA chcem dat do leta 5 kg :-).. Mam 157/54 :-S ... problemove partie zadocek, boky,brusko ... .Inak mam zo seba dobry pocit .. :-)))