Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápal srdcového svalu

livka

dr.jan studoval bud za komosov alebo je total debo!mam zapal srdcoveho svalu a kopec ludí a vdaka že ešte stále žijeme

RNG

Inac z dovozu si ho mozes priamo objednat z roznych firiem, napr iherb.com alebo healthdesigns.com
dokonca na stranke rng.nazory.eu najdes pre oba aj zlavne kody a ine informacie.

RNG

Vanica, zduvanie je pre nedostatok kyselin, kde sa v zaludku miesto zabitia mikrobov kyselinami tieto rozmnozuju.
Wobenzyme je stary a prislaby enzym , naviac aj pridrahy. Ucinna davka z neho je az vyse 30 tabletiek denne, proste na smiech.
Biocolostrum je len mledzivo, ktore ma sice vysoky obsah obrannych latok, ale na ucinok ho treba hromada, tela vyp[ije pol litra ba i viac denne.
Male davky sui nanic.
Colostrum je superzivina, ale nie enzym, tj nemozes ho s enzymami porovnavat.

CVitrovital je uboha napodobnenina citricidalu, s ucinnostou radove nizsiou. Neodporucam vobec. Treba si zohnat povodny citricidal alebo GSE s 33% povodneho citricidalu.
Najdes ho zrejme aj na Slovensku s dovozu na minibazare
-odkaz odstránený-

vanica

Otázka na RNG, ten Wobenzým otec vysadil, strašne ho zdúvalo, tak som mu biocolostrum kúpila užíva ho 1x denne nalačno, Probiotika vždy po ATB a ten GSE som nezohnala, len Citrovital z lekárne. Biocolostrum je účinješie ako Wobenzým?Dakujem

RNG

Napr z firmu iherb.com alebo mnozstva inych.
Nezabudaj na vyzivu pre probiotika, mnozstvo mikrovlaknin. Aspon 10-20 gramov denne s hromadou vody. Inac sa probiotika nemozu rozmnozit a osadit/osidlit cele creva.

vanica

Dakujem, má potrvrdenú streptokokovú infekciu,focus bol zo zubov :(, len neviem ako by to mal užívat, probiotiká už uživa.A kde by som to GSE zohnala?Dakujem velmi pekne.

RNG

Silne enzymy su protizapalove, lebo odmoruju telo z roznych zapaly sposobujucich toxinov.Wobenzyme N tj jeho novsia a silnejsia verzia je este stale v zrovnani s novsimi enzymami slabota a pridrahy. Ale ked nemas lepsi a tento dostanes okamzite, odporucam ho pouzivat. Protizapalove su aj curcumin, dumbier, boswelin a rozne ine enzymi, ako napr bromelain, serrapeptaza a podobne.
Ale za tym zamorenim/toxinami je obvykle nejaka nakaza, casto je to streptokok, ktory sa z yst(krcky zubov) pri cisteni chrupu dostal do krvneho obehu. Odporucam na to pit roztok GSE, najmenej 60 kvapiek na liter vody. Samozrejme brat mikrovlakniny a probiotika, casto je nakaza na srdci a inde v tele spojena so zlou, nedostatocne obranujucou crevnou florou.

vanica

Vie mi niekto poradit, či je účinné pri bakteriálnom zápale srdca užívat Wobenzým, prosím o súrnu odpoved, včera otca prijali na JIS,rada by som mu to nasadila.dakujem

Lill

Zabudla som dodať že užívam amiokordin egilok 50 cardilan a bez týchto liekov nemôžem ani existovať a pravdaže ešte more dalších v lete nikam nechodím v horúčavách nevládzem dýchať a v chlade a v daždi spím ako kojenec búši mi srdce ako rýchlik to je zápal srdcového svalu jedno svinstvo a nikdy sa to nezlepší len zhorší

Lill

Pred 12 rokmi som mala zápal srdcového svalu Môj stav sa zhoršoval z roka na rok mám 38 som stále unavená nemôžem dvíhať ťažké veci každú chrípku musím vyležať po každej chrípke sa neviem spamätať aj pol roka ked je už fajn príde dalšia som pod kardiologickým dohladom .nemožem rodiť.pravdaže už ani nechcem mám dve detičky ale nemôžem ísť ani do práce lebo ma vyhodia za PN.tak som prišla aj o prácu pred 4 rokmi.aj o byt .a nemíám právo na invalidný dôchodok a viete prečo ?lebo nemám dať čo do obálky.lebo som nezamestnaná a na PN od 26.10.2010