Kremy na zadocek

tvetrovka

hm baby tak teraz ozaj uz neviem,ja kupujem iba biely toaletak,mala sa denne sprchuje,gatky mame iba bavlnene a iba biele,tiez neverim farebnemu spod.pradlu.tak uz neviem.este je tu jedna moznost ona je trosku pri sebe taky macko,moze sa jej pokozka napr.ked sedi v skolke na stolicke zaparit pri nedostatocnom "vetrani"?

agina

Velmi zalezi aj na kvalite toaletneho papiera.Ani by ste neverili, ze farebny toaletny papier moze sposobit taku paseku!!! Takze jedine biely toaletak, na to nezabudajte.Farebne su kadecim napustene.

RNG

My sme kedysi s uspechom pouzivali krem Desitin(3% zralocieho oleja 40% oxidu zinocnateho)
Mne osobne ale nerobil dobre, lebo tam je aj vazelina=naftovy produkt.
Dnes pouzivame vylucne kokosovy olej a pripadne tekuty vitamin E

vierka

tvetrovka,môže to byť aj z toho,že si nedostatočne poutiera po použití WC,alebo aj z gatiek.Moja napr/5 ročná/musí mať kvalitné ,bavlnené/žiadné výpredaje,číňaky/.tiež mala taký problém,a potom som začala gaťky po vypratí aj prežehľovať a prešlo.Už je to o.k.
renatkao,nejak postupne sme na detskú gynekológiu došli.ja sa nehádam,len píšem niečo z praxe.Ve´d je na každej žene,čo urobí.je veľa krémov na zapareniny,ale už ke´d si žena-matka nevie rady,tak skúša hocičo,a radila mi to lekárka.Nevymyslela som si to.Tvoja nete r je asi mladá lekárka,tá moja je 58 roč.,a detská takisto.

tvetrovka

jéj vierka ty si od fachu tak mi asi poradis ze? pocuj moju malu tiez niekedy svrbieva "cikuľka" ma to tam take zacervenane ale iba povrchovo,ziaden zapal ani vytok ani nic.neviem ci to moze mat od toho ze si nedostatocne utera cikulku ked ide na wecko,alebo od zaparenia? sprchujem ju kazdy vecer,niekedy ju aj dokladne utriem ja ale nie vzdy som pri nej ked cika.niekedy si vsimnem ze uz aj ked je oblecena tak sa poskriabka,akoby ju nieco svrbelo a ked sa jej na to spytam tak vravi ze nie ale vidim ze to mava casto zacervenane.pytala som sa kamaratiek a ony povedali ze ich dievcata to nemavaju,tak neviem ci klamali alebo to iba moja naozaj mava.

renatkao

vierka ale tu nerozoberame detsku gynekologiu a detske zapaly v posve,no a co ze tvoja sefka je gynekologicka? moja neter je pediatricka a novorodencovi by v ziadnom pripade neaplikovala canesten! jedine uz spominanu jecorisovu mast. canesten je pre inu vekovu skupinu,novorodencom urcite teda nie!

vierka

Pitná voda,canesten nieje len "ženský"krém,bežne je používaný aj v oblasti kožného lekárstva. A poviem ti aj to,že moja šéfka,gynekologička je aj špecializovaná na detskú gynekológiu.mali sma raz mamičku,ktorá prišla s 1,5 ročným dievčatkom,ktoré malo zelený/a to doslova/výtok.Ani by ma vo sne nenapadlo niečo také.A to dievčatko sa hrozne vrtelo,a plakalo,lebo ju to svrbelo.A dala jej canesten.Aj moju malú niekedy ke´d svrbela,tak mi povedala že kľudne jej možem natrieť canestenom,alebo Fungicidinom.Že to nemôže poškodiť./ a vôbec sa nepaprčím,z čoho si tak usúdila?/

ucitelka

veru, sudokrem nesmrdi po rybacine, ale je vyborny na zadocek. ta rybacia mast je jecorisova pasta alebo teda pasta cum oleo jecoris aselli. ta je tiez velmi vhodna proti plienkovej dermatitide.

ja20

agina>sudocrem nesmrdi rybacinou, ten pekne voni, lebo sa da pouzit na vsetko, napr aj na akne na herpes... ... rybacinou smrdi ta detska pasta v zelenej tube ako spominala pitna voda. ved je to rybacia mast.