Kremy na zadocek

pe84

Bepanthen je určite zo všetkých krémov proti zapareninám najlepší, vyskúšala som ich na začiatku viacero, niektoré boli také, že to aj zhoršili alebo štípali, preto po skúsenostiach pri dvoch detoch odporúčam už len Bepanthen, je jemný, má kvalitné zloženie a veľmi pomáha proti zapareninám, lebo pokožku pred nimi chráni, pomáha aj na hotové drobné zapareniny...

maricenka

nam sa osvedcil krem bepanhten. je bez konzervantov, mastny, jemny, dobre sa rozotiera. pouzivam ho aj na bradavky pri kojeni. som spokojna. myslim, ze krem je vzdy dobre mat po ruke.

lencika

ahojte, ja som az teraz pochopila co je to ked ma dieta zaparenu ritku, super taketo temy velmi mi pomohli, ja som vyskusala bepanthen odporucili mi ho v lekarni jasne ze nezmizli zapareniny hned, ale pomohol k tomu vela cistej vody a hola ritka na vzduchu

orionka

ja som natierala detom zadocek s pytiolom,sice nemavali niak zaparenu ritku.a suseda davala sudocrem a ten velmi chvalila.

myokarda

To som nepochopila s tymi "dupkami"
Pytiol je dobry ale na pribalovom letaku je info ze sa nesmie pouzivat pre deti mladsie ako 12 rokov,lekarnik mi ho dokonca nechcel predat pre male dieta.

janka

Darina222:
Nečítala som predchádzajúce príspevky, tak je možné, že sa budem opakovať.
Tiež čakáme prírastok a to každú chvíľu. Tak isto som mala problém vybrať si z množstva kozmetiky pre dieťa, ale čo sa týka zaparenín, najviac odporúčaní je na rybaciu masť. dostať ju v lekárni a stojí okolo 50,-sk bez receptu, je však možné pýtať si všetky lieky (ako napr. čípky pre novorodenca pri horúčke...) na recept už od detského lekára, ktorého si vyberieš pre svoje dieťa, potom ťa to vyjde lacnejšie.
Držím palčeky.

jaja

Ja mám už dospelé deti, ale keď boli malinké natierala som ich krémikom Pytiol, tenučkú vrstvičku. Nikdy neboli zaparené. Je to skutočne výborný krém.