Zmestia sa mi tam len dva prsty

elablue

Ahoj xxx1, taky isty problem som mala aj ja. Ale jedneho dna sa proste frajerovi podarilo dat do mna jeden prst ani som nevedela ako.A tak ma prstoval a mne to bolo prijemne, tak sme pridali dalsi aj ked toto uz bolelo ale som si vravela ze to vydrzim ak mi to ma pomoct roztiahnut sa. Takze toto sme praktizovali asi mesiac takze som si na to zvykla a chcela som uz sex. Ten sice bolel dost ked do mna vnikal ale bolo to uz ovela lepsie nez pred palcovanim. takze ono to urcite pomoze trocha sa roztiahnut a navykat si na vnikanie.Potom to pri sexe treba nejako vydrzat a ked bude dnu tak uz bude dobre. Neboj sa vojde sa ti tam urcite.Nam sa tiez ten sex nedaril az kym sme toto neskusili.Ale ked uz do teba vnika tak treba to nejako vydrzat lebo prvy sex je proste taky, bez bolesti to nejde. Treba pomalicky vnikat, az tam bude cely a potom uz bude po bolesti. Tak drzim palce.Potom sa ozvi ze ako ste dopadli.

drakenko

juva má pravdu, je to krásna vôňa :P

xxx1: Skús to čo ti poradila oida, nech sa ti tam hrá s prstami on sám, načo to budeš robiť ty, keď môže on?

juva

No to že má mokré prsty,či ruky,tak to je logické ak si vlhká..:)Ale nemyslím si,že mu budú smrdieť.Teda aspoň jemu sa to určite nebude zdať.Chlapom naša "ženská vôňa" vonia a strašne ich rajcuje.:)

oida

xxx1,
skuste to spravit tak, nech ti tie prsty tam da on, bude to zaujimavejsie
ale najskor iba jeden, ked aj to bude moc tak nech da najmensi, s nim nech sa tam trochu hra nech si na to tvoja "dierka" zvikne a postupne nech prida dlasi ...