Akokoľvek strelene to môže znieť, som presvedčený, že som chytil infekciu, ktorá mi zapríčiňuje nasledovné problémy - vyblednutie, opuchnutie tváre, zapálená pera pokrytá bielym povlakom, pálenie v žalúdku, riedke stolice, zožltnutie zubov, pachuť v ústach, svrbenie, štípanie očí, pri manuálnej práci alebo športe sa dostaví vyčerpanosť drasticky skôr, než bývalo zvykom, neplynulé pohyby, zadrhávanie horných aj dolných končatín. Keď tvrdím doktorom, že som si stopercentne istý, že tieto ťažkosti spolu súvisia, pozerajú na mňa ako na blázna. Z testov mi nebolo zistené prakticky nič, až na vysušené oči, taktiež ústna dutina, podráždený žalúdok, alerie na všetko možné, pričom mi alergie nikdy pred tým dokázané neboli. Od doby, kedy mi začali všetky tieto problémy (doslova zo dňa na deň)by sa môj život dal prirovnať k plávaniu v bazéne v rifliach, ktoré si však nemôžem vyzliesť lebo sú na zámok. Kľúč od neho je vo zväzku ďalších rôznych kľúčov, čo sú v držaní plavčíka, ktorý nepovažuje moje potiaže za tak závažné, aby sa unúval nájsť ten správny klúč. Tak mi aspoň hodí záchranné koleso, ktoré však v konečnom dôsledku nič nevyrieši, pri najlepšom pár problémov potlačí. Pre menej chápavých si dovolím vysvetliť symboliku. bazén - život, plávanie - žitie, rifle - chromta (infekcia, hovorte tomu jak chcete), plavčík - doktori, hľadanie klúča - poriadne detailné testy, nie len rozbor krvi, kľúč - nájdenie príčiny poprípade správna medikácia, záchranné koleso sa dá charakterizovať ako všetky tie bežné maste, kvapky, čo nevyliečia ani prd, etc... Nečakám, že mi niekto dokáže poradiť, skôr by ma zaujímali vaše názory, či si myslíte, že nejaký takýto humus tohoto typu skutočne dokáže existovať v prírode bez toho, aby bol preukázaný a identifikovaný alebo je to všetko iba súhra okolností
1 baktéria prenášaná slinami spôsobujúca kopec ťažkostí
už som si prešiel dosť etapami. Keď som sa snažil nemyslieť na to a náhovárať si, že si tie problémy zveličujem, tak to viedlo akurát k tomu, že som dostal niečo ako triašku, doktormi nazvanú ako nešpecifikovaná úzkosť. Z môjho laického pohľadu to berem, že mozog nejak vycítil, že so mnou predsalen nie je niečo v poriadku a takýmto spôsobom mi to dával na javo. A lekári mi akurát povedia, že mám vsugerované v podvedomí, že som chorý. Donedávna som sa ešte aspoň snažil nahuckávať do športovania, ale už som aj s tým sekol, to nemá zmysel, keď sa cítim jak starý dedo. Zvyknem sa potiť aj ja, ale to nejak tomu nepripisujem. Ivana, krv mi už brali asi na všetko, neviem či aj na aids nie, tým ma práve doktori odfajčujú, že výsledky mám dobré, tak som zdravý a nemám si čo sťažovať finito. Pri čom ostatné testy, ktoré s krvou nesúvisia a ide v nich hlavne o všímavosť a prístup lekárov, vždy niečo nájdu v neporiadku. To som spomínal s tým vysušením kadečoho, podráždenosťou. A čo z toho: ,,praskajú vám kĺby, máte nedostatok vápnika, žerte toto a hento.´´ Ale mňa vôbec nezaujíma čoho mám nedostatok a čo si mám vstrekovať, kvapať, pichať, natierať, pregĺgať, kloktať, aby som ten nedostatok znížil. Ja chcem vedieť čo tie nedostatky zrazu spôsobuje. Hádam pôjdem na dáke vyšetrenie, čo mi poriadne skontroluje črevá, či tam nie je pes zakopaný. Som počul, že sa vsúva hadičková kamera cez zadok, hurá... Sa na to budem tešiť jak topiaci na vzduch
Samozrejme tu nikomu nič nevnucujem. A prístroje už vôbec nie. Spolupracujem s lekármi,ktorých máme v poradnom zbore.
Máme tam hlavného epidemiológa , primár alternatívnej medicíny a výživy vo fakultnej nemocnici,gynekológov ,detských lekárov
a iných odborníkov s dlhoročnou praxou.
Je na rozhodnutí každého,čo urobí.
a ozaj vies co mi pomaha azathot,, nemyslet na to!!!,,idem na bicykel , je mi strasne hnusne ,,ale ked si v lese a musim niekam dobicykolovat,lebo inak sa nedostanem domov,,tak zamakam, a vecer sa citim lepsie. Citala som vela o tom ako lekary zmenili nazor na pohyb, Vraj prosipievba,aj ludom po infarktea a mierny pohyb prospeje v kazdej chorobe. Skus prechadzky naschval aj ked ta nebavi na nu ist.Ja s tym bojujem silou vole..a obcas pivko teiz pomoze.Dnes som cela spotena,,to je des,ale aj tak idem stahovat,,ale uplne prepotena, potis sa aj ty uplne bez horucky nezmyselne?..stale si myslim ze ide o virus a nie o bakteriu. a ze to prejde do mesiaca
Ivka1 tu propaguje doplnky a ine sajrajty { kavzi vitaminy} z nejakej firmy.aleob pristroj,,no jasen sarlatanstvo 21 storocia,,este dobre ze nie horoskopy a numerologiu!!! Dala by som si pozor na zbytocne minanie penazi,ale ked ich mas dost,,neuskodi a nepomoze...
radca, nehovorím, že ide konkrétne o bacila alebo baktériu. Ja tú pliagu nazývam, ako mi zrovna príde na um. Možno nejaký parazit, neviem. A moja psychika je v háji čisto kvôli môjmu fyzickému stavu, za tým by som žiadnu ďalšiu chorobu nehľadal, okrem toho pri mononukleóze bývajú horúčky, tie ja nemám. Už sa to akurát možno točí v začarovanom kruhu, z fyzického stavu sa zhorší psychický stav, z psychického ešte viac fyzický a pomaly strácam prehľad, čo spôsobuje čo.
Niz, ak máš niečo podobné, nedajbože rovnaké čo ja, tak si trúfam tvrdiť, že to nie je prechodné a akonáhle vysadíš tie tabletky, problémy sa ti vrátia naspäť. Ale nechcem strašiť, to je iba môj názor.
SORRY ZA PREKLEPY VELMI SOM SA PONAHLALA , A BLBNE MI PC.S NEOCHOTOU LEKAROU ,TREBA BOJOVAT, A NEUSTALE SA ICH PYTAT...NA TO SU TAM"
no presne to iste,,prezivam,,opuchnuty xicht vcera vecer a cele dva tyzdne, unava ,zaha, pery rozpukane , sracka..moze podla mna ist aj o virus a pre to nejde detekovat v krvnych testoch a sterom..Davam si mega davky b komplexu, a pera je uz v poradku,{ b kompl velmi je dobry na liecbu koze} na zahu mi zabera tums, a davam si ecko 500 mg a magnezium. zda sa ze pomaha toto.Uz ma to drzi tri tyzdne ale uz je to na ustupe.
KECOM AKO POTRAVINY A VYVAZENOST NEVERIM{ JA OSOBNE SA STRAVUJEM SA MAXIMALNE ZDRAVO AJ TA KSOM TEN VIRUS CHYTILA, LEBO SOM MUSELA VELA MAKAT A NSTIHLA SOM RELAXOVAT} VSETCI TU PROPAGUJU SVOJU PRIBLBU ROBIIOTICKU STRAVU NA KTOREJ ZARABAJU KED TI JU PREDAJU....KED ICH NAKONTAKTUJES..
Este nieco. Ta nahla strata fyzickych a psychickych schopnosti byva vacsinou priznakom poruchy pecene. Moze to sposobit mononucleoza, zltacka, alebo staci aby si sa nadychal, alebo polial si ruku nejakou chemikaliou.
Azathoth, udrzat si zdravie je velmi zlozita vec. Clovek si to uvedomi az ked ho strati a ze jediny luxus na svete je zdravie (nie drahe domy, alebo auta). Skus si precitat diskusiu a posledne prispevky "Unavovy syndrom". Bakterie a bacily su neoddelitelnou sucastou zivota a nikdy sa ich nebude dat uplne zbavit. Zivot vznikol prave vdaka nim. Tak napriklad sucast ludskej bunky - mitochondria (zodpoveda prave za vyrobu energie) pochadza od bakterie podobnej tej, ktora sposobuje chorobu nazyvanu skvrnity tyfus (rickettsia prowazeky)