Prosim Vas,mam problemi s ocami,totiz strasne mi slzia,ked som vonku a svieti slnko hned si musim nasadit slnecne okuliare,lebo bez nich by som bol strateny.Ked nesvieti slnko,tak moje oci su v pohode,ale ako nahla zasvieti strasne mi zacnu slzit,je to taky neprijemny pocit,nedokazem sa pozerat na nejaky predmet dlhsie ako sekundu,lebo ma zacnu stipat oci a strasne slzit,je to ozaj neprijemne.Verim,ze tento problem sa da odstranit,poradte mi niekto,dakujem..
Slzenie oci
alergia vie veru cloveku riadne zneprijemnit zivot..
tak take poznam a hlavne v tomto obdobi ked zacina alergia
možno by jej predsa len nejaké kvapky pomohli, určite navštív doktorku
urcite budes mat na nieco alergiu :)
rovno na alergologiu :)
Lekárka má pravdu, oči slzia pri alergii. A tu Ti žiadne kvapky nepomôžu. Začni pátrať po príčinách - kozmetika, potraviny, výpary,... Nemáš náhodou aj nádchu?
slzenie oka. Píšem hlavne preto lebo fakt si už neviem rady. Tiež mi slzia oči najmä keď fúka vietor alebo je chladno. Bolasom u očnej lekárky ale ta bola so mnou rychlo hotova že je to alergia z chladu. ale mne to slzi aj ked nie je nejako chladno. V lekárni mi poradili nejake kvapky ktore mi vôbec nepomohli a moja obvodacka mi napisala tabletky omarit ale tie tiez nejako extra nepomahaju. Ak mate prosím vas nejaku skusenost s tymto problémom mohla by som vas poprosit o radu? dakujem Viera