V tychto dnoch by som mala dfostat menstruaciu..Trva mi cca 4 a pol dna . Ide o to ,ze Nedelu idme na chatu a naozaj by som tam nechcela mat menzes. Mam silny vytok,uz mam pocit ,ze by som to mala dostat,ale cakam uz 4 dni a nic...Nechcem matt kramy cez Velku noc ,,chapete..Co mam urobit aby bud prisla dnes alebo az utorok???pls help
Potrebujem to oddialit alebo dosta dnes
ahojky...tak v lekari dostat cortizon alebo tak sa vola ten liek co ti oddialy ale aj skracuje menzes stoji ca 60sk bez predpis..inac ked dostanes daj si hned ten den cervene vino do toho 7 ks klincekov a prevarte si to a tak teple to pit urcite rychlesie skoncia kramy...tonik s citronom tiez skracuju....
noo s tym cevrenim vinom je to trocu problem...mam 15 ,takze mi ho nepredaju ,,a doma ho nemame:D
cervene vino ti ju privola, citron oddiali. ja by som vsadila na to cervene vno. ved silne to mas tak prve tri dni, nie? uz tie zaverecne dni sa daju vydrzat. ked sa par minut pre spanim osprchujes, aj sex je mozny a nic nezaspinite. citron moze oddialit, ale az o tolko dni - to by si musela konzumovat na kila :D
Baby ,co mam robit???ak si dam ten acylpirin dnes,dostanem to dneska?Lebo ak to dostanem zajtra tak to budem mat este v pondelok...Tak neviem ci si ju mam vyvolat alebo dufat ze pride az utorok. Teraz je to 28.den cyklu...pomoooc
Acilpyrin na privolanie - osvedcene.
aj ja som mala mat uz sobotu a jaksi furt nechodili a necela som na velku noc ale nastastie dosli dnes tkaze pohoda, skus to cervene vino alebo KOFOLu ozaj mi to pomaha a citron oddialuje ale len na chilku :)drzim palce
skus cervene vino alebo citronovu stavu na oddialenie