Ahojte, prosim poradte mi, nemam vela skusenosti so sexom, mam teraz noveho priatela a chcem, aby sa mu to so mnou pacilo. Moj problem je, ze sa neviem uvolnit pri polohe zena hore, lebo som si neni ista, co a ako mam robit- v akom uhle mam byt, aby to partnera nebolelo (naklonena nad nim, sediet rovno na nom, mozem sa aj trocha zaklonit dozadu?) a neviem, ako sa mam hybat- hore a dole, alebo dopredu a dozadu? Chcem, aby sa pri tom urobil, ale neviem ako to maju muzi radi.. Su to zrejme hlupe otazky, ale potrebujem radu, nech nie som drevo.. vdaka
poloha zena hore
dik, čoskoro vyskusam,)
a ten isty efekt sa da dosiahnut tym ako som pisala, ze sa nanho nalepis, hmmm....
z mojej skusenosti: dosihnem orgazmus nie pri hybani hore-dolu, ale ak si priatel lahne viac na chrbat ale stale sedi...ja si neho silne pritlacim klitoris cela si na "neho"sadnem a len idem dopredu dozadu...
mne to tiez zo zaciatku neslo a pripadala som si ako poleno a ked som bola trochu naklonena dopredu, tak som stale rozmyslala ako pri tom vypadaju moje prsia :) teraz ked uz nevladzem- tiz nie som s kondickou na tom najlepsie, tak si nanho normalne lahnem- je to aj vztusujuce, bo mam na nom polozene prsia, a on mi chyti ritku a zacne kmitat on tou svojou a ja ,,oddychujem" :)a je to super aj preto,lebo mas aj klitoris pritom natlaceny na nom a lepsie sa drazdi. Myslim, ze som to az dost popisala :D
no ja mam ten isty "problem". ja by som sa aj rada riadila podla toho co robi mne dobre, ale blbe je že ja vtedy nič necitim ked som hore. myslim celu dobu len na to že co asi citi on, a na seba zabudam. on ma navyse vzdy navadza aby som sla rychlejsie a rychlejsie, a ja mam pocit ze idem najrychlejsie ako vladzem viac to nejde kvoli kondicii. on sa vzdy chopi " vedenia" a vtedy je to opat super. ale citim sa jak poleno. sex milujem, aj som uvolnena celkom, ale ani oragazmus nedosahujem, nikdy. to iste zazivam aj pri orale, nikdy mu nieje dostatocne rychlo, urobí sa len ked je hore ona sam si riadi tempo. naozaj by bolo super keby tu niekto napisal aj detaily, aj ked to je asi tazko:)
ja si to tiez riadim podla seba a riadne si to uzivam a priatela vzrusuje pri tom aj prave to, ze vidi ako sa tomu oddavam :)a vtedy sa uvolni lepsie aj on a hra sa pri tom so mnou
zareagujem na prispevok podomnou...u mna to je podobne, obcas partnerku musim brzdit...pre mna je to totiz najvzrusujucejsia poloha :)
Ja to robim tak, aby to robilo dobre mne a kedze ma stale zastavuje, aby som chvilku pockala, lebo inak sa urobi, predpokladam, ze to robim spravne. Sustred sa na seba.
podla mna sa to tazko popisuje, co tak si pozriet nejake pecko? Nemyslim ,to ako srandu, alebo ,ze by som ta chcel urazit, ale pomoct by to mohlo, pretoze tato poloha tam je velmi casto.
Co sa mna tyka ja si vacsinou aj tak partnerku pekne riadim sam, chytim ju za prdelku a tak trosku ju ovladam :) Samozrejme su aj chvilky kedy len lezim a ona pekne jazdi, ale myslim ,ze nie je na tom nic tazkeho, musis hlavne sledovat partnera co mu robi dobre.Proste skusaj a ked sa mu to bude pacit ,tak to robis dobre :)