Tak si tu citat hrozne vela prispevkov o chudnuti, polievke tukozrutskej a tak, skusali ste delenu stravu? ja som z nej schudla desat kilov za mesiac a stale aj po roku nepriberam , skuste ju, najhorsie je zacat ale potom to ide nejak samo, urcite mi da za pravdu kto skusil.
a delenou schudnete
usiko, mozem mi napisat nejaky typicky den, co jes a asi aj o ktorej ??
drzis tie iste skupiny po cely den alebo len v ramci jedneho jedla.
ano, ja ju drzim poctivo uz 9 rokov a pri vyske 163 cm mam 50-53 kg stale, mam 29 rokov, ale ja jem aj vela ovocia.....ktore povazujem za hlavne jedlo, nie len snack, a jem ho nalacno, ovocie zasadne s nicim nekombinovat, lebo zacne v tele kvasit...no a mozem vam povedat, ze delenou stravou sa dopracujete k pravidelnemu vyprazdnovaniu, raz aj dvakrat denne, vyhnete sa nafukovaniu a smradu na zachode...:-))nevtipkujem, len sa mi to pise tazko, rozpacito, ale je to tak, lebo potrava vam nebude v tele hnit a kvasit, ale pojde to, co je nestravene, hned von....
Delena 10 kil za mesiac???? To je pekna hovadina.Za mesiac schudnes s touto dietou tak 2-3 kila.
ako to dodrzujete?
cely den kombinujete tie iste skupiny alebo dodrzujete kombinaciu len na urcite jedlo?//
pr. cely den jete zeleninovu a masovu skupinu
alebo ranajky 2 skupiny, na obed ine dve skupiny ???
jesisimaria ja tej delenej strave vobec nerozumiem...to je tazkee
kludne si lasagne daj, ... ak ich nebudes jest kazdy den nic nepokazis :-), ja tiez nedodrziavam totalne, tu a tam vynimku mam
ok,skusim....a este jedna otazocka,ked nahodou zhresite.....napr.nebudem z lasagni,ktore milujem a papam ich raz za mesiac vytahovat zvlast masko a zvlast cestovinu:)...no proste,velmi sa tym pokazi cely system,ktory si zavediem oddelenou stravou? alebo sem tam zjete aj nieco "skupinovo pomiesane?"
rozhodne, je to zalozene na spravnej kombinacii potravin, vhodnej na travenie...ja ju nedrzim, ale snazim sa nemiesat sacharidy a bielkoviny...
Urcite!!! nevahaj a skus, strasne to odlahcuje organizmus zlepsuje travenie a vsetko, ja sa citim strasne zdravo od kedy tuto dietu mam
baby,ja nepotrebujem ani tak schudnut,mozno 1-2 kg,ale skor by som si chcela upravit zaludok,travenie,vyprazdnovanie...myslite,ze tato oddelena strava by pomohla?