Prasknutý kondom

Majkalap

No skvele, sice trochu neskoro na rady, ale mozno sa hodia pre ostatnych ako prevencia. Rozhodne neskusajte prerusovanu suloz!!! Je to najhorsi mytus a praktika, za ktoru by zasluzil ten, co ju zacal šíriť, nejaku spinavu pohlavnu chorobu na 10 rokov! Žiadne "praktiky" nepomozu proti otehotneniu. Sex, vasen, tuzba... clovek sa nemoze stale ovladat a kontrolovat, ked nim lomcuju hormony. Najlepsie je chranit sa aj po styku. Ak nieco prasklo, treba uzit tabletku po.

jankaaaaa :)

tak my ho kontrolujeme tak ze priatel natlaci ejakulat do rezervoara a vtedy sa uvidi ci nieco tecie alebo nie...ono je pravda ze dierka sa moze spravit hocikde, tak mozete potom napustit vodu do kondomu, ale toto my uz nerobime....

jankaaaaa :)

lenka2
no ono praskne ako kedy...nam praskol raz ale tak ze to by sa nedalo nevsimnut, bol skoro napoly...no na druhej strane kamaratke sa stalo ze im praskol tak ze to ani nebolo vidno, len si vsimli ze to co v nom malo byt nebolo v nom ale mimo...cize stale je dobre ho potom skontrolovat :)) drzim palce aby sa nestala nehoda :))

katu5ik

lenka, ja ked som este nemala atk, tak sme kontrolovali kondomy stale... ja by som inac nemala pokojne svedomie:D

a karol, escapelle aj tak nie je vzdy ucinna..pokial mala prave plodne dni...tak nemusi zabrat..aspon tolko som o tom citala na nete a aj gynekolog mi rozpraval..ja som to este nepouzila, takze neviem..ae hadam to bude ok :)

lenka 2

aké je to keď praskne kondóm? pretrhne sa napoly, alebo je v ňom len dierka?
Lebo môj priateľ ho po sexe nekontroluje. nenápadne stiahne a zahodí. Tak ma to zaujíma. dakujem, ste zlatí ak mi odpoviete.

kikita

escapelle je dobra vec ale nie je to dobre pouzivat ju casto, moze to narusit cyklus zeny...radsej treba byt viac opatrny :)