ivf a hormony

jancecka

Ahojte, s manželom chceme podstúpiť umelé oplodnenie. Moja diagnóza znie, neprechodné vajcovody.
Prosím vás, môže mi niekto napísať na e-mail? Najlepšie niekto, kto to zažil. Ešte som sa nebola v žiadnom centre pýtať. Ale lekárka mi poradila ISCARE, zdá sa mi že sa to tak píše.
Ďakujem za odpovede. Sem príliš nechodím, preto ten e-mail

jancecka@azet.sk

asteri

podava sa hormonalna liecba na stimulaciu tvorby vajicok, kedze je vhodne ziskat z jedneho odberu viac genetickeho materialu. najprv sa podava folikulostimulacny hormon, a ked su uz zrele vajicka, poda sa hCG na vyvolanie ovulacie. aj ked je reprodukcna porucha na strane muza, vzdy sa oplodnuje viacero vajicok, zvysne sa pripadne nechaju zamrazit, aby v pripade, ze sa neujme oplodnene vajicko v maternici, alebo ze sa tehotenstvu "nedari", je omnoho jednoduchsie pouzit zmrazene zygoty.

asteri

podava sa hormonalna liecba na stimulaciu tvorby vajicok, kedze je vhodne ziskat z jedneho odberu viac genetickeho materialu. najprv sa podava folikulostimulacny hormon, a ked su uz zrele vajicka, poda sa hCG na vyvolanie ovulacie. aj ked je reprodukcna porucha na strane muza, vzdy sa oplodnuje viacero vajicok, zvysne sa pripadne nechaju zamrazit, aby v pripade, ze sa neujme oplodnene vajicko v maternici, alebo ze sa tehotenstvu "nedari", je omnoho jednoduchsie pouzit zmrazene zygoty.

jujuli

budes,aj moja znama na tom bola a pol roka vopred ladovali aj s muzom doseba kadeco..ale tam bola "na vine"ona tak presne neviem