Ahoj všetci.
V rámci pár dňovej chrípky som prišla o hlas. :) Pomóc! Pošlite mi prosím Vaše finty ako ho čo najskôr dostať späť. Potrebujem hovoriť. :) Vopred vďaka.
Stratený hlas
mozno hovorieva veci, ktore sa nemaju hovorit ....
preto jej "priroda" ubera na hlase ....
pri strate hlasu ktora ja mavam velmi-velmi casto mne osobne zaberaju v lahsom stadiu kalciove pripravky/sirup alebo sumive tablety v tom horsom pripade jedine kalciovka do zili a hlas mam do dna spät
Aj ja stracam obcas hlas. Najlepsi je hlasovy pokoj (co vsak vacsinou nejde) a doktorka mi poradila Solmucol. Je to volne predajny liek, 20 vrecusok na zarabanie s trochou vody. Celkom mi to pomohlo.
pri strate hlasu pomoze len klud - nerozpravat
Existuju homeopatika s nazvom HOMEOVOX, dostat ic v kazdej lekarni. Pomaha aj septolete a calcium, taktiez ich najdes v lekarni.
Ak si spevacka, vies co je hlasova rozcvicka. Mne vzdy pomohla. Okrem toho velmi dobre pomahaju cukriky ANTICOL, dostanes ich v kazdej predajni potravin. Mimochodom, od kedy som si dala vybrat krcne mandle viac so nezachripla.
"Babské" rady hovoria, že pomáha teplé mlieko s medom, prípadne surový žĺtok s medom.Treba skúsiť, ublížiť to nemôže.