mam 16 donedavna som bola panna.od kedy som zacala chodit s mojim priatelom nic nerobime len sexujeme vkuse mame chut..uz si pripadam ako psychopat..vzdy ked sa vidime len se aj niekolko krat..sme normalny?frajer ma 25
je zo normalne?
je to normálne. zo začiatku sa proste neviete nabažiť a hlavne ty, kedže si bola predtým panna. ja som to mala s priateľom tak isto. robili sme to aj 5 krat za den ! ale už to neni tak. už mi stačí aj raz za 1-2 týždne. priateľ si myslel, že to tak bude furt a aj sme sa za to žrali, ale už to je fajn.je to o vzájomnej tolerancii. každého to po čase prejde...
niekedy mam dojem ze ani nie sme rodina - lebo ja som pravy opak - ale zvykla so si na jeho mlade vystrelky:D
- iba pre sex - moj brat by ti o tom hovoril, po styroch mesiacoch sa mu zunuje holka a odkopne ju, hlavne take mlade jak ty - najprv ta sbali bojuje... a potom ked mu uz da pricom jej horlivo navrava ako ju miluje az za kraj sveta.. tak hupsne na ten spagatik pricom si s nou uzije a hasne fajka -
nehadzem kazdeho do jedneho vreca ale vacsinou taki starsi muzi chcu mladuce zlate sprostucke dievcatka ktore im budu robit co sa im chce...proste ich to pritahu mat naivne dievca
dievca .. 25 rocny chlap ktory ma pracu a vzdelanie si urcite nebude hladat 16 rocne slecni na vztah .. si uz kludne moze zalozit rodinu tak preco by stracal cas so 16 rocnou holkou .. len ta vyuziva .. moj nazor
no asi preto ze je s tebou len pretu, ze mu davas...25 rokov? na 100%