Cafte, mate strach z lietania? ak ano preco? stalo sa vam nieco ..zvlastne pocas letu? ja strach mam, a dost
Mate strach z lietania?
raz zacas spadne lietadlo. a spocitaj si pocet dopravnych nehod. teda co je bezpecnejsie?
z lietania mam strasny strach, da sa toho nejak ucinne zbavit? ale rychlo, lebo uz polroka viem ze poletim a je to cim dalej tym hories. letim o 2 tyzdne 24 hodin s prestupom a potom este par kratsich letov no a saliem z toho. co proti tomu robit? je nejaka tabletka?
No, už by som to až tak netvrdila, že je najbezpečnejším spôsobom dopravy....však každú chvíľu počúvam, ako sa zrútilo lietadlo alebo muselo núdzovo pristáť....
nemam, citim sa v lietadle 400krat bezpecnejsie ako na vozovke v aute. a je to najbezpecnejsi sposob dopravy mimochodom. a aj najrycheljsi.
Minuly rok sme leteli so spolocnostou Air Slovakia do Sharm el Sheikhu a dostali sme sa do takej burky, ze triaslo cele lietadlo.Manzel mal moje nechty zaryte vsade a pospominala som vsetkych svatych.Trvalo to asi 2 minuty, ale myslela som, ze odbila nasa posledna hodina.Trosku som sa upokojila, ked som videla pokojnych pasazierov, tak si vravim, ze je to asi normalne a asi to uz zazili, tak ich to tak neprekvapilo a nevystrasilo ako mna. Let na Kretu a do Spanielska bol uplne ukazkovy.
Lietanie je super. letela som aj v akrobatickom lietadle, pilot robil rôzne akrobatické kúsky, boli sme dole hlavou,visela som tam za bezpečnostné pásy ako netopier, chvíľu v bezváhovom stave, rútili sme sa nadol, potom to zvrtol a šuuuuuup hore, bola to bomba, fakt, keď som vystúpila z lietadla, mala som chuť všetkých od šťastia vyobjímať.
no ja som naposledy letela do new yorku hodinu sme nad nim kruzili kym nam dali povolenie pristat.... zaludok som mala hocikde len nie tam kde patri, uz som si predstavovala katastroficke scenare typu... nemoze sa nam vysunut poodvozok a podobne :-(
straasne vas lutujem
pre mna je let nieco uzasne...totalne si to vychutnam, nespim, aj ked letim 9 hodin. Zasadne si beriem sedadlo pri okne, pred kridlom..fotim, som ako v deliriu. Pristavanie a odlietanie je uzasne a ked trochu zakruzi nad Torontom, to je prosim pekne orgazmus
mam a na CT1 V UTOROK CHODI , TAKE ZE LETECKE KATASTROFY, TAK TO POZERAM A ASI DO LIETADLA NESADNEM
MAM A AKY!!!!!!!